Sziasztok!
Elszakadt a gázbowdenem.. Alapjában véve kétbowdenes lenne de idáig csak egy volt bekötve(ez szakadt el) viszont felelőtlenségből el is dobtam a régit és most nem tudom, hogy mekkorára vágjam a két bowdent külön-külön.. :S
Egy bowdent már rövidre vágtam és nem akarok megint felesleges energiát és időt beleölni..
Remélem, hogy tudtok segíteni :)
Sziasztok!
Budapesten garázst szeretnék bérelni,nem tud valaki esetleg kiadó garázst motor tárolására?Vagy betársulnék más motorosokhoz is közös bérlésbe.
Erre azért rá cáfolnék! Bár én olyan vásárló vagyok aki megrágja többször is hogy kell e az nekem vagy sem stb stb de szoktam vásárolni azért mert szükségem van rá! Motor keresgélésnél szaladtam alá Ár nélküli hirdetéseknek! Felhivtam vagy 20-25tulajdonost is hogy mit lehet tudni a motorról mire aztán olyan árat mondott ami nekem nem felelt meg! Aztán már inkább nem is hivtam ár nélküli hirdetőket!
az a tapasztalat, aki érdeklődik sosem vesz semmit,mert csak azért érdeklődik,hogy nincs-e a kínál tárgy értéke a piaci ár alatt jóval,amiért neki megérné megvenni (akár azért is hogy a polcon álljon)
azért azt tudni kell hogy az érdeklődőből lesz a vásárló
én telefonon szinte nem intézek semmit, egyrészt mert sóher vagyok másrészt meg ha le van írva az bizonyíték
telefonon sokat lehet kamuzni, mert a szó elszáll
enyémnek már kivan a bele szóval nem tudok adatot
de csak egy kicsit lett kisebb a lyuk szóval nincs nagy változás
ellenben negyed gázig sokkal halkabb mint vég nélkül
Nem tudom nekem az eladásaim 90%-a Neten keresztül történt! Persze volt telefonos megkeresés neten való egyeztetés után! Nekem ez a tapasztalatom! Nem mondtam hogy megveszem,csak érdeklődöm! Az emelők ára amugy sem sablonos van 3-12ezerig és azért nekem nem mind1! Remélem megérted az én nézetem is!
olvasni nem fogja,mert nem jár ide a fórumra,de nem messze vitték el ( Nyírgelse),ahogy én néztem gondos szerető gazdája lesz,legalább annyira mint te voltál
előtte egy öngyújtós xl-je volt,azt mondta rá,hogy ez fürgébb
TAPASZTALAT: aki vásárolni AKAR, az küld sms-t ,hogy milyen címre küldjem a csomagot,vagy telefonál,
aki vásárolni SZERETNE,az nem vásárol
aki felhívott 100 % hogy vásárolt, aki máshogyan keresett meg,az pedig nem vásárolt
Teljesen igazad van! :) Ha következőre ilyenre lesz szükséged akkor jusson eszedbe amit mondtam
Nekem meg a balos első telószár fel volt fujva a jobbos elfosta az olajat! most leengedtem de igy meg isszonyat puha..lehet nincs olaj a balosba de most nagyon hintapalinta..
Azt mondod nem érdemes keressek rá? Én leginkább a hang és fogyasztás miatt akartam venni rá meg talán jobban indulna de ez is csak spekuláció. Tudnál valmait írni rá? Amúgy mennyi lehet a fogyasztása a 400-as Hondáknak
Elszakadt a gázbowdenem.. Alapjában véve kétbowdenes lenne de idáig csak egy volt bekötve(ez szakadt el) viszont felelőtlenségből el is dobtam a régit és most nem tudom, hogy mekkorára vágjam a két bowdent külön-külön.. :S
Egy bowdent már rövidre vágtam és nem akarok megint felesleges energiát és időt beleölni..
Remélem, hogy tudtok segíteni :)
Budapesten garázst szeretnék bérelni,nem tud valaki esetleg kiadó garázst motor tárolására?Vagy betársulnék más motorosokhoz is közös bérlésbe.
Vagy Veszprémben van a budapesti úton gépműhely, ott is megcsinálják.
ez igaz de megszakadt az eladás a telefonhívásnál, tehát a vevő elállt a vásárlástól
akkor még nincs elérhetetlen távolságban,még azért szeretném látni
én telefonon szinte nem intézek semmit, egyrészt mert sóher vagyok másrészt meg ha le van írva az bizonyíték
telefonon sokat lehet kamuzni, mert a szó elszáll
de csak egy kicsit lett kisebb a lyuk szóval nincs nagy változás
ellenben negyed gázig sokkal halkabb mint vég nélkül
előtte egy öngyújtós xl-je volt,azt mondta rá,hogy ez fürgébb
aki vásárolni SZERETNE,az nem vásárol
aki felhívott 100 % hogy vásárolt, aki máshogyan keresett meg,az pedig nem vásárolt
hová vitték most az XR-t,nem tudod?Vagy ha olvssa az új tulaj a fórumot akkor jelezze!
Nekem meg a balos első telószár fel volt fujva a jobbos elfosta az olajat! most leengedtem de igy meg isszonyat puha..lehet nincs olaj a balosba de most nagyon hintapalinta..
aztán tettem bele másik szűkítőt