Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Felvettelek facen (asszem téged ) :D de amúgy ongyilkoshos@gmail.com
Sziasztok!
Elszakadt a gázbowdenem.. Alapjában véve kétbowdenes lenne de idáig csak egy volt bekötve(ez szakadt el) viszont felelőtlenségből el is dobtam a régit és most nem tudom, hogy mekkorára vágjam a két bowdent külön-külön.. :S
Egy bowdent már rövidre vágtam és nem akarok megint felesleges energiát és időt beleölni..
Remélem, hogy tudtok segíteni :)
Sziasztok!
Budapesten garázst szeretnék bérelni,nem tud valaki esetleg kiadó garázst motor tárolására?Vagy betársulnék más motorosokhoz is közös bérlésbe.
Küldesz e-mail címet?
Vagy Veszprémben van a budapesti úton gépműhely, ott is megcsinálják.
Köszi
Diesel Enduróóóóót?
Erre azért rá cáfolnék! Bár én olyan vásárló vagyok aki megrágja többször is hogy kell e az nekem vagy sem stb stb de szoktam vásárolni azért mert szükségem van rá! Motor keresgélésnél szaladtam alá Ár nélküli hirdetéseknek! Felhivtam vagy 20-25tulajdonost is hogy mit lehet tudni a motorról mire aztán olyan árat mondott ami nekem nem felelt meg! Aztán már inkább nem is hivtam ár nélküli hirdetőket!
''azért azt tudni kell hogy az érdeklődőből lesz a vásárló''
ez igaz de megszakadt az eladás a telefonhívásnál, tehát a vevő elállt a vásárlástól
az a tapasztalat, aki érdeklődik sosem vesz semmit,mert csak azért érdeklődik,hogy nincs-e a kínál tárgy értéke a piaci ár alatt jóval,amiért neki megérné megvenni (akár azért is hogy a polcon álljon)
Köszi.
akkor még nincs elérhetetlen távolságban,még azért szeretném látni
azért azt tudni kell hogy az érdeklődőből lesz a vásárló
én telefonon szinte nem intézek semmit, egyrészt mert sóher vagyok másrészt meg ha le van írva az bizonyíték
telefonon sokat lehet kamuzni, mert a szó elszáll
A másik hogy utálom az idiótákat akik 1alom kismacskára,hízóra,narancsfára cserélnék a dolgaim..
enyémnek már kivan a bele szóval nem tudok adatot
de csak egy kicsit lett kisebb a lyuk szóval nincs nagy változás
ellenben negyed gázig sokkal halkabb mint vég nélkül
Nem tudom nekem az eladásaim 90%-a Neten keresztül történt! Persze volt telefonos megkeresés neten való egyeztetés után! Nekem ez a tapasztalatom! Nem mondtam hogy megveszem,csak érdeklődöm! Az emelők ára amugy sem sablonos van 3-12ezerig és azért nekem nem mind1! Remélem megérted az én nézetem is!
olvasni nem fogja,mert nem jár ide a fórumra,de nem messze vitték el ( Nyírgelse),ahogy én néztem gondos szerető gazdája lesz,legalább annyira mint te voltál
előtte egy öngyújtós xl-je volt,azt mondta rá,hogy ez fürgébb
TAPASZTALAT: aki vásárolni AKAR, az küld sms-t ,hogy milyen címre küldjem a csomagot,vagy telefonál,
aki vásárolni SZERETNE,az nem vásárol
aki felhívott 100 % hogy vásárolt, aki máshogyan keresett meg,az pedig nem vásárolt
Ahs,értem.
hová vitték most az XR-t,nem tudod?Vagy ha olvssa az új tulaj a fórumot akkor jelezze!
Ha itt leirod az árat azt megköszönöm megfontolom! ha nem akkor nem
06 30 635 9305
Teljesen igazad van! :) Ha következőre ilyenre lesz szükséged akkor jusson eszedbe amit mondtam
Nekem meg a balos első telószár fel volt fujva a jobbos elfosta az olajat! most leengedtem de igy meg isszonyat puha..lehet nincs olaj a balosba de most nagyon hintapalinta..
és a hangon kívül változik a motor fogyasztása és teljesítménye? ha igen menyire?
én kipróbáltam de párszáz méter után kiszedtem
aztán tettem bele másik szűkítőt
A dobert mit kersz? Gondolom penzt de mennyit. Csak erdklodes szintjen.
Ja lehet.ciki vagy nem elvittem a szerelomhoz nekem most a7ennincs idom ra a 7vegen meg veretni akarom.
Azt mondod nem érdemes keressek rá? Én leginkább a hang és fogyasztás miatt akartam venni rá meg talán jobban indulna de ez is csak spekuláció. Tudnál valmait írni rá? Amúgy mennyi lehet a fogyasztása a 400-as Hondáknak