Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma úgy jártam hogy nem indult az xr4
utána leengedtem a karbiból a benzint és indult 1 rúgásra
olyan anyag volt benne mintha erős dehidratáltság mellett hugyál az ember
ilyen sárga benzint régen láttam, persze a benzincsapot mindig elfelejtem elzárni aztán május óta párolgott némi benzin, abban a jó kis 50 fokos sufniban
szóval senki nem járt még így?
Üdv!
Tegnap megjött a cucc!
Köszi, nagyon jó!
Hali! Tudja valaki mennyi olaj megy az XL 250-be?
21-es kereket rakj bele, az való oda.
itt most mi a kérdés?
hali
600as xl-be minek a 17es első kereket lehet berakni?
:)
most nincs 5800 am oránként:)
ezért viszem szerelőhöz
nem akarom hogy megegyen az ideg, épp elég kibírni az asszonyt
http://youtu.be/gEGt-WonNu8 is [/L] összeraktam a motort jó kompresszió
normálisan jár gázadásra viszont kuplung vagy berúgókar vagy a jó isten tudja de valami be ciripel alul... járt már így valaki vezérműláncot cseréltem
Akkor sehogy nem lehet megoldani:/
A 600-ason nem lehet leszerelni a segédvázat. Hegesztett.
Sehogy nem lehet megoldania 2 személyt? Xr 600 segédvázzal, vagy nem ugyanaz ?
Sziasztok!
1 személyre van vizsgáztatva az xr600, de jövőre akarok 2 személyre.
Volt gyári hátsó lábtartóm, azok vannak rajta.
Akkor kell még hátsó kapaszkodó, kb. olyan mint az xl-eken?
XR4 gyárilag 1 személyes ergó nem fogják levizsgáztatni 2 személyre. Index sem kell műszakira. Ahogy Ini mondta gyújtáskapcsoló sem.
Ha gyárilag nincs rajta nem is tudod 2 személyre levizsgáztatni. Index sem kell műszakira. Ahogy Ini mondta gyújtáskapcsoló sem.
Köszi a segítséget! Hát gyújtás kapcsoló azért ha vhol ott hagyom ne vigyék el. Hátsó lábtartó meg a 2 személynek, ha gyárilag nincs rajta akkor nem is rakhatok rá?
Hali! Tudja valaki mennyi olaj megy az XL 250-be?
gyújtáskapcsoló minek?
egyiken sincs szükség sincs rá, mint az akkura sem, műszakin nem kell akku
indexkapcsoló tökmindegy milyen gép kapcsolója, csak kapcsoljon, persze a világítást is
hátsó lábtartó minek? ezek 1 személyesek, vagy a kinti papírján 2 fő van? ez esetben kapaszkodó is kell
műszakin legyen e-betűs fénycucc, e betűs gumi 2 tükör gyári(halk) kipuff
Hali!

Már kérdeztem tőletek ezzel kapcsolatban de vannak új kérdéseim.. Na szóval ugye rendszámoztatni akarom az xr4 et nincs rajta gyújtáskapcsoló gyárilag ezt megoldottam régi motoroméval indexek es kapcsolója sincs na ezt nem tudom hogy oldjam meg lehet e rá rakni házilag és átengedik e úgy vizsgán, illetve az hogy szomszéd motoros haver mondta hogy nincs ebbe akksi lehet nem mehet műszakira.. na meg ugye a hátsó lábtartó rakhatok e rá? Na most jól meg bombáztalak titeket fas*ságokkal előre is bocsi..
Mindenképpen újabbat szeretnék. Majd meglássuk mi lesz. Amúgy nagyon szép moci.
pannonia15@citromail.hu
egy százast nekem is megérne a hondára
gondolom ha visszafojtaná az ember nem lenne olyan 1-0 a gép
szombaton beüzemelem az xr4-et, szegényke május óta csak álldogál a falnak támasztva