Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06 30 635 9305
06 30 635 9305
Helló!
Veszprém környéki vagyok én is!
Holnapra megírom hová fordulhatsz!
Haverom szerelő ,megkérdem hová szokta vinni.
Én pedig az emelőre kérnék egy árat
Helló!
Engem érdekel a haspáncél!
E-mailomra ráírsz?
Szia!

Fiatalabb öngyújtós endurot szeretnék vásárolni legkésőbb tavasszal.
Azért maradtak meg,mert nem lettek megfizetve,olcsó pénzért pedig nem szerettem volna elkótyavetyélni a jó motort.
Már nincs meg az XR?
Ezeket miért szedted le?
Alig találtam hozzá anno ezt az Acerbis haspáncélt
Szokták azt is hogy alulrol töltik fel a fékrendszert igy a levegő felfelé kimegy!
Megmaradt egy-két (honda xr600) cumó,ha esetleg valakit érdekel: 06 30 635 9305
van egy buborék a csőben ami nem akar kijönni
emeld fel a munkahengert a fejed fölé és úgy légtelenítsd, 5 perc és kész
Nem keményedik fel.A fékre gondolok.A légtelenítő szelepen csak olaj tehát nem értem.Ja új szimeringszett van a nyeregben.
azt azért tudnod kell ha benne van kurva szarul fog menni, kb mint egy 125-ös
mi a hiba a légtelenítéssel?
Sziasztok, van egy Honda xr 400r-em és szeretnék venni a kipufogó végére egy furulyát ( szűkítőt). Ha lenne valakinek vagy tudna mondani valamit hogy honnan vagy kitől tudnék szerezni kérem értesítsen.
Xr650-ről lévén szó, a dekompresszor karnál fent nincs véletlenül gyárilag valami visszahúzó rugó? Ha valaki lőne a gyári állapotról egy képet, azt nagyon megköszönném! Bikepics-en nem találtam.
Hát figyelj nagy király vagy öregem.Ezt a dugókulcsból körömcsipeszt dolgot én is nézegettem a neten de nem volt hozzá se "használható" dugókulcs meg se kedv se célszerszám. Sarokcsiszoló talán túl durva megoldás mármint kivágni azt a kis darabot az necces de én most ezt a Dremel 3000-et nézegetem.Elég faja kis dolog.
Vezérműláncot kell cserélnem. A meghajtólánccal gond egy szál se, ha nittelős, akkor van nittelőm, ha patentos, akkor meg fent van 10 perc alatt lánckerekekkel együtt. Egyébként körmöskulcsot én csináltam már a cbremhez, dugókulcsból. Van egy szett dugókulcsom, ami ilyen célokra van "félretéve". Csapágybeütőnek is tökéletes, kiflexelve körmöskulcs, stb.
elég gyorsan válaszolok de nem azért mert a gép előtt ülök naphosszat csak éppen adtam fel egy hirdetést. Az indítással nekem sincsen gondom csak mikor eldőlt anno erdőn akkor szoptam, meg néha nem akart indulni melegen.Jövüre veszek rá azért egy karbit meg ezt a cuccot mert szeretek költeni erre a motorra. ez valami betegség lehet. Na mindegy , a láncot kérdezed vagy a vezmű láncot.
A láncot nem tudod leszedni másképp csak ha kiveszed a szvingarmot de ahhoz meg egy speciális körmöskulcs kell. Nekem mondjuk van, azt is az íbéjről vettem mert amúgy 100dollár körül mozog.
Az meg külön jó hogy faszát mentél én már a 3. hétvégén szopok az első fék légtelenítésével.
Ez jó cucc! Én sajnos nem tudok e-bayről vásárolni.
Tegnap marha jót mentem a motorral, sikerült könnyen indíthatóvá, nem gyertyakormolóvá,és robbanékonnyá állítani, de eléggé zörög a vezérműláncom. Így 27ezernél már gondolom csereéretté vált, úgyhogy most azt veszek bele legközelebb. Cserélt már itt valaki ezen láncot? A végtelenítettet át lehet fűzni a blokkon?
ma is szerelgettem..
Furcsállottam hogy a motor támasztón egyenesebben áll mint eddig...nézegetem nézegetem erre meglátom hogy a hátsó szár el van görbülve nem is kicsit...Ezen is lehet rugóstagot cserélni...ooo yeah
ahol autó motorokat újítanak fel nem tudják megcsinálni?
Sziasztok! Veszprém környékén tudtok nekem valami jó főtengelyest? Az XR főtengelyemen kéne hajtókart cserélni ( már meg van a másik) mert nekem azt mondták Győrbe van aki megtudná csinálni , de az nekem nagyon messze van az csak a végső megoldás lenne. Köszi előre is.
nekem a fejidomnál is és az ülés alatt is csak csatlakozók vannak! Egy komplett kábelkorbács megy végig a motoron! De azért majd átnézem

Amikor meglett a motor a jobbos lábtartó egyik oldala el volt törve..szétszedtem leköszörültem meghegesztettem !Tegnapi raccingolás eredményeképp eltört a tuloldala!
A fejidom mögött a lámpánál van nekem, ezen van egy kondi. A másik meg az ülés alatt. De nálad ki tudja milyen a motor áramköre
szerezz be valami jófajta magnéziumos alu lemezt, az könnyű de erős
3mm vastag már kibír sokmindent