Ne megnéztem a szintet ma reggel gyorsba meló elött! az teljesen jó azzal nincs gebasz! ugy ahogy irtad a csavar feje felett picivel! Itt tuti megint mechanikus gond lesz mint az 500as XL-nél volt hogy fent akadt a suber egy meglazult csavar miatt!
A támasztónál néztem hátha van valami kapcsoló de semmi! Ott csak egy csavar van a lengővillába tekerve ahol a támasztó neki ér! Szóval nem hiszem hogy van ilyen támasz kapcsoló rajta! Plusz vezetékeket sem találtam!
Balansz lánc megfeszítése megoldható anélkül hogy lehuzzam a lendkereket? Alá kellene lesnem megnézni hogy jó e az ugy!
minden eladó
csak meg kell fizetni
valaki megvehetné az xr túratankom mert akkor nem kellene eladni a légpisztolyom
lassan jön az őszi túra aztán kell a zseton
152437
Dobsz egy e-mail címet?
igazándiból sportpisztoly, meglehetősen pontos
mást nem írnék le róla nyilvánosan
éles nem kell, sajna semmire se lehet használni
Szólok neki, felveszi veled a kapcsolatot, ha gondolod.
Mennyi a matek?
Van egy ismerősöm, ilyet keres nem horror áron!
Van több motorja is, csere is jó lenne?
A támasztónál néztem hátha van valami kapcsoló de semmi! Ott csak egy csavar van a lengővillába tekerve ahol a támasztó neki ér! Szóval nem hiszem hogy van ilyen támasz kapcsoló rajta! Plusz vezetékeket sem találtam!
Balansz lánc megfeszítése megoldható anélkül hogy lehuzzam a lendkereket? Alá kellene lesnem megnézni hogy jó e az ugy!
csak meg kell fizetni
valaki megvehetné az xr túratankom mert akkor nem kellene eladni a légpisztolyom
lassan jön az őszi túra aztán kell a zseton
Van eladó géped?