Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,ott kell lennie elvileg 2 csavarral van felfogatva egy kb 5 forintos nagyságú fedél és az alatt kell lennie a membránnak
Hátttőőőőő
Na várj csak számolok....Télen még a DT-t faragtam....az elment jött helyette a KTM MX250..az egy szar volt jött helyette az YZ! Azzal nem volt baj de nem az igazi mivel 4T-t akartam mindenképp..aztán jött ez a KLR..:)
Akkor az annyi mint....4-edik.. De szerintem egyenlőre itt befejezem! Ha ez a motor bevállik és nem okoz tul sok bosszúságot akkor szerethető kis darab lesz! Egyenlőre azokat a dolgokat rakom rendbe amikkel az előző tulaj nem foglalkozott! Télen meg szétborítom teljesen! Blokkot kiveszem aztán egy szelepfedél tömítést kell cserélni rajta meg 1-2 apróság!
neked ez hanyadik motor idén?
mennyien mentek eddig és milyen útvonalon?
Az a karburátoron van?
A másik....lyukas a tank valahol..feltöltöttem és elkezdett szivárogni a benya...szóval meg van a holnapi projekt...
szépen mutat de hol a fenében van a világitás és index kapcsolód ? mert hogy én mindig azza bibelödök annyi helyet kivesz nekem a kormányról
alakulok összefele lehet hogy beérem a hétvégét
Nézd az oldalán a gyorsító membránt nem e az lyukas mert akkor szokott még ilyent csinálni
Na ennek is szét kell szednem a karbiját...Tök szép alapjárat van aztán egyszer csak el kezd emelkedni szép lassan! aztán megáll egy szinten rántok egy gázt neki és vissza esik normál állapotba! aztán ujra kezdi...ilyet még nem láttam de gondolom vagy farsot sziv vagy koszos!
Hello-sziasztok XR alkatrészeket keresnék valaki tud segíteni föként hátsó felni kéne tárcsás....
eszi nekem is kisebb volt rajta mikor megvettem még a lánckerék rögzítő csavarba is is bele ért a lánc ... ha már itt tartunk az elsö lánckeréknek a tengelyen mekkora játék megengedett ?ki-be remélem értitek
Jolvan!
Csak szólok, nem DID felni, nekem is agy apriliáról lett lebontva.
Arany színű, 36 küllős, holnap csinálok képeket is ha kell!
Facéra megy a telószám!
Írj egy tel számot facebookra Valahol meg kéne lenni a számodnak de nem találom..... Holnap felhívlak......
Köszi azért
Van 1 felnim nekem is, ha kell ingyen megkapod!
Maradék, mert nekem az agy és a küllők kellettek, a ráf megmaradt.
igazábol ahogy néztem az enyém se az eredeti xl hanem aprilia-rol van az első meg a teleszkóp is
Néztem hirdetésedet de nekem XR a kerék....
Hello nekem lenne de komplett első kereket adok
Sziasztok!
Nincs valakinek 21es első felnije? Csak maga a felni kéne küllő agy nélkül..... Színe szaga mind 1 csak ne legyen repedt ütött mert abból van 3 is
Ez nagyon ilyen fórum guru hozzászólás volt
Ha előbb elkopik az első lánckerék, előbb elhasználódik a lánc is. Egy újhoz meg már nem úgy igazodik a régi lánc.
Az új eleje!
2600 Ft egy lánckerék! Úristen! Láncvezető meg had kopjon az a dolga
Ráadásul hamarabb amortizálódik a 13-as lánckerék, mert többet fut rajta a lánc.
Nekem elől a 15-ös lánckerék miatt már nem fér el a blokkvédő, pedig az a gyújtás vezetékei miatt sem ártana.