Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az ötlet,ha meglesz a rendszám a motorra akkor lehet beújítok én is.Majd a műveletekről tegyél fel képeket.
Mekkora vidiket bír el az oldal
van letölthető picasa progi
aztán ott kijelölsz egy mappát és mindenestül felteszi ami benne van

csomagtartó meg amit egyik nap tettem képet az alapján van
30cm hosszú és 17cm széles, szóval nem lóg ki
nem akartam erőset mert akkor felpakolnék hátra 1000kacatot, így meg kellőképp rugalmas és légiesen könnyű lesz
mint egy balettáncos
Ini: Picasa google albumokba,hogy töltöttél fel videót

Csomagtartónál miből indultál ki,bicikli csomagtartóból
visszább vágtam a karokat, most 3 ujjasok lettek, igaz így utálom, de kicsit messzebb van a kézvédőtől, talán nem törik félbe egy esésnél
a félbetöröttek meg jó tartalékba, legalább kisebb helyet foglal el a szervizpakkban :)

csomagtartót is elkezdtem hajlítgatni, csak eltévesztettem melyik felét vágtam a köracélnak, aztán némileg megégetett
szóval most pihen a projekt pár napot
szerintem tök patent lesz, egész beleillik majd a motor formavilágába azok a vékony vasak
Na milyen volt Babod? Vajas mondta hogy az idióta Gyula is ott volt, meg hogy nem volt meg egy teljes kör sem
Ja én meg a kétütemű Wr-es vagyok
szerintem sokkal jobb az aluminium merevitos mind a sima muanyag.....penteken elcsusztam es kicsit elgorbult de azt vissza lehet hajlitani a muanyag az torott volna tuti es dobhattam volna ki
volt kézvédő, még az is elcsavarodott, pedig alumínium a közepe
ezek a kézvédők ilyen eldőlésekkor védenek meg pl ha valami faágba fennakadsz
bamakót meg lehet egy millába számolni, de teljesen nomád körülmények között lehet fele sem lenne
nyernék a lottón akkor tuti megpróbálnám egy régi 600assal 4-5 motorra és egy szervízautóval, bár vannak olyan cégek hogy viszik a csomagod aztán nem is ördögi áron
Itt nincsenek olyan 40-50 méteres siratófalak, inkább csak olyan kisebb szopatós helyek.Persze itt is lehet nagyot esni. Kézvédőd volt ?Azért kíváncsi lennék egy Bamakós futam mennyibe lenne.
A Somogybabodiak azt mesélték, hogy olyankor teszik fel a szögesgumit és egy tó befagyott jegén jégmotoroznak.
Ment a mail.
elég jól hazavágtam múlt hétem
csomó mindent kell beszerezni/javítani
épp ezért nem megyek többet siratófalakra lett vagy 30ezres károm
Endúrót letenni októberben? majd ha fagy!
majd jövőre
de ilyen siratófalas dolgokon már nem veszek részt
nairobi@freemail.hu írj azt küldök egy tel számot! Hozd el ezt az ini csávót is hogyne csak km-ben gondolkozzon.
idénre én már letettem a vasat
bár ha mostanság elviszem műszakira lehet lesz pár kisebb guriga, de tavaszra gondoltam inkább vinni
Inkább Tabra mennék és onnan át motorral. Valami elérhetőséged tudsz?
Oké fasza!Szerintem 6-8 fő.Földesen megyünk oda vissza kb 60 km, a pályán meg max60-at.babodon lehet tankolni ha kell. A kocsit itt tudod hagyni nálunk.De ha gondolod úgy kényelmesebb ha lejössz kocsival babodra és ott találkozunk.Ahogy gondolod, de 9-re érj ide vagy fél 11-re babodra.Űdv :Rob.
hali srácok
megvettem ma az xr 600acskámat voltam is már kicsit felavatni,és nagyon fasza,nagyon teccik:D
itt 1 kép is róla
Igen megtalálom. 9-re ott vagyok. Egyedül megyek, Mohácsról. Kocsiba teszem be a motort, nem lábon viszem. Hányan leszünk?
Nekem ez most kimarad.Holnap melózhatok.
Aztán jót ne halljak rólatok.Üdvözlök mindenkit.
Tűzoltó utca 33.Megtalálod?Gyere 9-re mert fél 10-kor találkozunk Zalán a többiekkel.Egyedül jössz,honnan?
Rendben. Tabon hol találkozunk? És hányra menjek oda?
Gyere! Nem tudom hogy lábon vagy kocsival jönnél,2-3 kör kb 60 km, de nehogy azt hidd hogy ez kevés!Haza 4-5 körül indulnánk, hamar sötét és hideg van!
Mennyit mentek? Mikorra értek vissza? Mennyi motorozás lesz arra lennék kíváncsi, mert lehet elmennék.
Tabról indulunk negyed 10 körül,babodon kb fél11 körül leszünk a katlannál.
Mikor mentek? És honnan indultok?