van letölthető picasa progi
aztán ott kijelölsz egy mappát és mindenestül felteszi ami benne van
csomagtartó meg amit egyik nap tettem képet az alapján van
30cm hosszú és 17cm széles, szóval nem lóg ki
nem akartam erőset mert akkor felpakolnék hátra 1000kacatot, így meg kellőképp rugalmas és légiesen könnyű lesz
mint egy balettáncos
visszább vágtam a karokat, most 3 ujjasok lettek, igaz így utálom, de kicsit messzebb van a kézvédőtől, talán nem törik félbe egy esésnél
a félbetöröttek meg jó tartalékba, legalább kisebb helyet foglal el a szervizpakkban :)
csomagtartót is elkezdtem hajlítgatni, csak eltévesztettem melyik felét vágtam a köracélnak, aztán némileg megégetett
szóval most pihen a projekt pár napot
szerintem tök patent lesz, egész beleillik majd a motor formavilágába azok a vékony vasak
szerintem sokkal jobb az aluminium merevitos mind a sima muanyag.....penteken elcsusztam es kicsit elgorbult de azt vissza lehet hajlitani a muanyag az torott volna tuti es dobhattam volna ki
volt kézvédő, még az is elcsavarodott, pedig alumínium a közepe
ezek a kézvédők ilyen eldőlésekkor védenek meg pl ha valami faágba fennakadsz
bamakót meg lehet egy millába számolni, de teljesen nomád körülmények között lehet fele sem lenne
nyernék a lottón akkor tuti megpróbálnám egy régi 600assal 4-5 motorra és egy szervízautóval, bár vannak olyan cégek hogy viszik a csomagod aztán nem is ördögi áron
Itt nincsenek olyan 40-50 méteres siratófalak, inkább csak olyan kisebb szopatós helyek.Persze itt is lehet nagyot esni. Kézvédőd volt ?Azért kíváncsi lennék egy Bamakós futam mennyibe lenne.
Oké fasza!Szerintem 6-8 fő.Földesen megyünk oda vissza kb 60 km, a pályán meg max60-at.babodon lehet tankolni ha kell. A kocsit itt tudod hagyni nálunk.De ha gondolod úgy kényelmesebb ha lejössz kocsival babodra és ott találkozunk.Ahogy gondolod, de 9-re érj ide vagy fél 11-re babodra.Űdv :Rob.
Gyere! Nem tudom hogy lábon vagy kocsival jönnél,2-3 kör kb 60 km, de nehogy azt hidd hogy ez kevés!Haza 4-5 körül indulnánk, hamar sötét és hideg van!
Mekkora vidiket bír el az oldal