találtam én 300ért is papír nélkülit....
de azt mondja a muki nincs szikra
ő már mindent kicserélt de nincs szikra, állítása szerint biztos egy vezeték testel le
no ezek után vissza sem írtam neki.
Hella!
Telefonálok neki délután,hogy kapja össze magát!
XR4 témában:lehet azért pang a piac,mert mondjuk 750-800-ért eladóak a 2004/2005-ös bringák? Nektek ez nem furcsa egy kicsit?
Több,mit egy éve XR4 03-as,papírokkal 530,azóta megjárta Erdélyt,most enduro versenyre megy,és még nem kellett a blokkot széthúzni... Most kb 200-zal többért vannak neten ilyen motorok.Papírok nélküli 98-as meg 450! Azért ez a vicces! Szóval miért is nem tudjátok eladni őket?
Mint láttad amúgy is hirdettem a vasat. Közbejött a külföldi meló. Eddig sem volt sok időm használni (egész nyáron kb 600 km-t tettem bele) most már még annyi sincs.
Azért meg ne porosodjon a garázsban h 2 havonta egyszer beindítom. Inkább használja valaki. De úgy látszik nem akarja senki
Attól nem félek hogy nem lesz másik motorom. Volt már nekem motortalan időszakom de nem bírtam sokáig!
Üdv!
nem tudom mi gondod van, nem is kell mondanod, de bármi gond van azért nem szabad semmit eladni
5-600ezer nem fog kihúzni semmiféle szarból esetleg nagyon rövid ideig
de az tuti hogy utána nem fogsz tudni venni motort
volt pár ismerős aki jön a gyerek, kirúgták, meg házépítés stb indokkal eladta, aztán eszi a fene mert se motor se pénz se semmi.........
aztán a motor ára meg pár hét alatt elfolyt.........
szewasztok! kéne nekem segítség .......xr400 hoz keresek bontott alkatrészeket...főként most a fesszabályzó meg egyenirányító érdekelne...ha tudtok valami okosságot lécci írjatok be nekem a gas gas fórumba....előre is köszi
Az xr 600-nál hidegen lehet hogy nem csörgést hanem csattogást hallani ez pedig a csapszeg a hajtókarban csattog,és ahogy melegszik úgy lassan beleszorul.
ne bassatok má olyat visszarug a haveré meg az enyém is ha gázt adok, hogy korház az tutti! a multkor megusztam mert csak a cipö orra volt a berugon, de igy is felugrott az adrenalinom
de azt mondja a muki nincs szikra
ő már mindent kicserélt de nincs szikra, állítása szerint biztos egy vezeték testel le
no ezek után vissza sem írtam neki.