Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt az automata dekompresszor:
elég szar kitrükközni a 600asból a karbit, de visszafelé még ócskább
havernak önindítós változat van aztán csak a berúgókar felöl lehetett kiszerni
yamahán könnyebben ment a karbi kivétel
Hát ezt tapasztaltam én is. Letud izzadni az ember mintha fát hasogatott volna egész délután
egyszer volt hogy nem akart indulni....fel orat rugdaltam 30 fok melegbe beoltozve mire beindult....azert jool jonne az onindito neha
Megbontani én sem akarom még elég sok minden miatt indulhat nehezzen majd ha minden ki lett szűrve max akkor. Mert azért a pusztába nyakig sárba lerohadni úgy hogy nem indul amíg meleg nem kellemes főleg ha egyedül van az ember. Jó öreg simsonhoz meg a ladához én is jobban értek de majd ebbe is beletanulok idővel :D
mondjuk mikor en vettem a sarkanyt a suhanc mondta hogy mikor leallitom elotte zarjam el a benzint mer konnyen megszivja magat meg hogy mikor inditom mar csak akkor nyissam meg mikor megy.....enyemre raferne egy kis allitas de en nem ertek hozza es ugy vagyok vele amig megy nem buzeralom..... ....bezzeg a 250 nes jawan tudtam mit hogyan akurvamarjat neki
jaja képek alapján nem egy leölt gép,jöv hét hétfőn megnézem, egy vez lánc csere nem a világ vége,lealkudom az árból, a cserét megoldom én
Nah igen így már látom én is az ott levan dugózva. Mondjuk nincs probléma a mocival csak ez a melegindítás zavaró hidegen pöcre megy. No majd holnap lecsekkolok még ezt az hétvégén megnézem karbi úszószintet és egyebeket.

Devil: igazuk van nincs ott a manuális csak automata van manuális meg kivan aplikálva.

TIGERXL600: gáz adás nélkül is indul de edig is minimálisan húztam rá vissza még sose rúgott a technika. De most már nem is fogom ráhúzni hogy tudom anélkül is szépen indul :)

Hétvégéig végérejárok ennek a melegindításos dolognak oszt megosztom veletek mi lett :D mindenki anyival okosabb lesz :P

Köszi az eddigi segítséget addig is ;)
örömmel olvasom
Kilépés előtt még visszaolvastam.
Minden héten lottózok,és amit mondok,az úgy is szokott lenni!
Most már tényleg lépek!
Jóccakát!
Akkor jól van nem csak én mondom ezt,már hárman vagyunk.
Mindenkinek jó éjt!
énis ezt vallom
meg azt h az autómata az felesleges inkább legyen kézi.
meg én indítósnál nem használtam dekompresszort csak ráreccsentettem erősen, csak szivatásnál meg szellőztetésnél
Hát ezt mondom én is,de nekem nem hisznek
a jobb felen az a kezi dekopresszor a bal felin pedig az automata......ennek igy kell lennie szerintem es neki valamiert kiszerelhettek
nyugtass meg, ugye lottózol?
Nem viccelek! Csak legyen egy ötösöm a lottón,és a tiéd!
egyefene elmegyek érte. na? na? megfontolandó!
Még meggondolom,de ha nyerek a lottón tuti oda adom ingyen
egyefene ha elhozod a régit nálam tárolhatod
Most az 1 van jobb lenne,mint a 2 van
bánná
bánna a fene, a vantól nem kell félni
Sajnos egyenlőre nekem meg 1 motorral több van a kelleténél a garázsban,mert még nem kelt el a másik
Na olyan sokat én se tudok, másfél éve meg akartam venni én is, de akkor még 360-at kért érte, és úgy voltam vele hogy inkább hozzá tettem egy 100-ast és vettem egy 10-évvel fiatalabb xr4-et.Már akkor se nagyon használta vett egy régi házat azt kezdte felújítani és azért akarta eladni.Gyújtó tekercset kelet tekercselnie amit tudok. Hidegen lehet a vezműlánc zörög, de meg kéne hallgatni.Sztem nézd meg nem olyan lepukkadt darab.