Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor itt van pár kép is hozzá! le szedtem a fölösleges matricákat! ahelyett hogy tele ragasztgatta a volt tulaj inkább vitte volna el müanyagoshoz a sárvédőt meg vett volna rá egy lámpabúrát...
Tehetnél fel róla képet.Hányas évjárat
Na ma meg volt az olajcsere meg egy rendes tesztkör! Tetszik a motor viszont könnyezik a szelepfedél tömités szóval azt biza cserélni kell! amugy rendben van erőben is és motorikusan is! kellemesen csalódtam! a gázzal kell csinálni valamit mert kell kajak ahoz hogy huzzam..
van egy ilyen messzire menni:
miert nem mész már túrázni?
eladó
most már nincs szükség rá
nagy tank über
bogarászom a képeim
május-augusztus
igaz nem ugyanabban az évben
a wr250 simán pörög 10ezer felett is aztán az is 4t
ha nem pörög kicsik a lovak benne
kell a lendület
viszont a zsé így jóó
éjszaka baszom a rezet az arénában...lassan 1 hete így nappal tudom csinálni a motort nem születtem én denevérnek nappal nem tudok aludni éjjel meg melózni kell.. szóval minden reggel úgy jövök haza az m5 ön hogy ablak lent és üvölt a rádió be ne aludjak míg haza érek
Mi van te meg nem jársz dolgozni?
biztosan kell cserélni de nem hiszem hogy lánconként az uj láncot meg sem mozdítod rajta fölfelé míg a régi elnyulta magát azt simán mozdítod rajta...
Mindent kapsz hozzá. Nemrèg csináltuk haver klr 600át. Jobb gép mint egy xl. Red line motors mindent hoz hozzà. A gyàri vezlánc 11000 forint. Tehát az árak is jobbaka!
Miért ne létezne,túl kicsi a hengerűrtartalom és kell neki a magas fordulat,hogy előjöjjön valami teljesítmény.
Nézegettem a könyvét ennek a motornak és furcsának találtam hogy 8000 fordulatnál adja le a 30 lovat...4ütemü létére...létezik ez?
Az YZ sok volt! az hogy Power-es volt egy dolog...talán ha 2szer nyitott nálam a power.... nem nagyon mertem elhuzni neki! Ez olyan kis kényelmes laza,nem nehéz,és az ereje is elég jó! Bizom benne hogy nem csalódok benne! aztán ha mégis akkor rendbe rakom és megy tovább
Sok szerencsét hozzá, de nem kevés egy yz után?
Ebay csodákra képes soszor olcsóbb is mint itthon megvenni bármit! Szomszédom szerencsére ilyesmiben tud nekem segíteni!
Nem, de nem is mernék venni, nincs hozzá alkatrész.
Nem is egy haverom szívott vele, Mo. nincs is forgalmazásuk, még gyűrűket sem lehet hozzá kapni....
Neked volt?
Ajjaj, kawa?
Sok szerencsét!
Nem jó az a domira, túl nehéz!
Mielőtt eladom, leveszem neked.
Mikor adod el nekem a leömlődet?
Üdv az Uraknak! Régen jártam erre! Azóta változott 1 smás...A napokban lakásfelújitás volt porondon igy meg aztán abszolut nem jutottam géphez
Árultam az YZ-met el is vitték! Lett helyette egy rendberakott KLR250R-es gép! szép hangja van jól is megy a külsejét meg ki kell kicsit csinosítani! Bizom benne hogy ez a 250ccm 4T nyerő lesz végre :) Nem nehéz hála égnek!