Egy használt motornál bármi bármikor előjöhet, típustól függetlenül. Nálam tapasztaltabbak is azt mondták, a pénztárcához mérten, ez a legjobb motorok egyike.
Azt hogy mennyit költenek rá, az egy dolog, ÁLLAPOTOT kell venni!
Nézd meg a lengővillát, lengéscsillapítókat, kormánycsapágyat. Hallgasd meg a motorját, hidegen sem szabad füstölnie, és nem szabad kopognia sem!
egy párat amit ezelőtt felhívtam, azok a tulajok azt mondták,hogy azt az árat amiért eladják,már rég ráköltötték.... ezt hogy kellene akkor érteni?
ha nem csörög zörög és az előírásoknak megfelelően karban tartom,akkor elmegy,vagy nekem is minden baja előjön?
nem nagyon értem akkor hogy miért kellett vagyonokat rákölteni azokra...?
valakinek valami ötlete?
Nem mentem én vele orvoshoz hanem a Január végén kifordult térdemmel amilyen barom vagyok elmentem a Március végére szervezett túránkra és kb 10X ráestem a szar térdemre ami estére a duplájára dagadt és már annyira fájt,hogy a hányinger kerülgetett Tehát nem is csodálkozok,hogy nem javult meg tökéletesre mert ott a túrán megkapta a kegyelem döfést
Az idei év nekem már kilőve mert most teljes erővel a lakás vásárlásra összpontosítunk a csajommal,de jövő tavasszal be kell pótolnom az idei évet mert idén csak kb 250 km-t mentem ami siralmas
Erős a gyanúm,hogy te innád a sört mert amilyen keveset motorozok nem hiszem,hogy nagy csodára lennék képes meg hát ez az idei térd kitekeredés se jött helyre tökéletesen mert néha még a lépcsőzés is kikészíti és nem hiszem,hogy azzal a lábammal megtudnám tartani a motor súlyát ha éppen arra dőlne
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a Honda xr 600-as motornak,mik a leggyakrabban előforduló hibái? Gondolok a gyújtásra,blokkban xy stb!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Az a baj ha előttem mész azzal picsa gyenge kurva magas súlypontú ténérével akkor nagy valószínűséggel felfogsz tartani mert én egy bivaly erős ultra könnyű űrtechnikával felszerelt Dominátorral megyek
mindig sír hogy ez fáj meg az közben meg tonnákat mozgat a a 10 emeletes tetején:) jönne csak velem 1 hónapot az építőbe rendbe lenne fizikálisan..tudnám hasznosítani azt a sok energiát amit golyó kocoltatársa basz el othon
Azt hogy mennyit költenek rá, az egy dolog, ÁLLAPOTOT kell venni!
Nézd meg a lengővillát, lengéscsillapítókat, kormánycsapágyat. Hallgasd meg a motorját, hidegen sem szabad füstölnie, és nem szabad kopognia sem!
ha nem csörög zörög és az előírásoknak megfelelően karban tartom,akkor elmegy,vagy nekem is minden baja előjön?
nem nagyon értem akkor hogy miért kellett vagyonokat rákölteni azokra...?
valakinek valami ötlete?
nekem majdnem tökéletes lett, pedig végigmentek rajta 250 kilóval
Megbízható, nyomatékgyár.
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a Honda xr 600-as motornak,mik a leggyakrabban előforduló hibái? Gondolok a gyújtásra,blokkban xy stb!
Válaszotokat előre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_600_r_n
yiregyhaza-7177905
ha nem akkor meg te
no?
majd megyek előtted a 200kilós picsagyenge, kurvamagas súlypontú ténérével