szerinted nem ázik be?
amikor comközépig merül az ember a vízbe
fényképen csak azért eddig ér a víz mert itt meg mertem állni
le van tesztelve, a kb benzincsapig érő vízből még kijön, kicsit köhög de kijön
mostanában ez a 2.hétvége hogy tisztára vizesen megyek haza
le kellene nyugodnom mert elég hidegek vannak ilyen akciókhoz
szomszéd faluban van olyan rét ami idén fel sem száradt teljesen
pár éve meg tisztára porolt már tavasszal is
Azért tudod átrúgni könnyen,mert van ezeken egy automata dekompresszor.
Az XL-ek karbija szerintem más rendszerű.Nekem a Mikunival nem kellett belerúgni egyet sem előtte,első rúgásra indult. Csak a gyári fojtószelepes karbival van ez a procedúra,de ez nem hiba!
4-5 rúgásig szerintem az jól indul kategória..........
ezeket a kisebb pörgősebb gépeket össze sem lehet hasonlítani a régi nagyobb gépekkel
azok vagy indultak pöccre vagy nagyon nem indultak...
enyém meg olyan hogy néha meg sincs a felső holtpont simán át lehet nyomni rajta, aztán már kevés is a rúgás neki
Ez most vicc? Miért indul szarul? Hidegindításkor párat belerúgok gyújtás nélkül,utána gyújtással pöccre indul. Én így szoktam indítani full hidegen. Melegen ez a procedúra kimarad,akkor csak rárúgok egyet,és megy.
Colt! beszarás.. te nagyon ott vagy neked garázsban ilyen szarul indul? nekem kint a lepárásodott 08c fokban pucc rötötötö tötötö tö tö tö tö ttttöö kűdök má egy vidijot eeén is.
szar mind a három, és kurva drágák. az elsönek a gazdáját ugy pofánbasznám. nekem már nem is kéne ilyen 400 as ha ennyi mindent kell cserélni benne.... a másodiknak gyanus a szövege kb 320 ért megszerezte és keresni akar rajta, idöhiány.... haggyad má... a harmadik meg szét lett versenyezve....
Így indul a motorom hidegen: hidegindítás
Előtte egy párat belerúgok gyújtás nélkül szívatóval,utána első rúgásra indul,de ezt láthatod a saját szemeddel is
Egyébként úgy hogy előtte csak önindítós motorom volt, mennyire lesz nehéz berúgni (tudom a kocsmában könnyű , de most nem arra gondolok)? Ettől a részétől kicsit tartok.
Csak azért kérdeztem,mert nekem már ekkora vízben is beázik simán