Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előző gondolat menetem autók esetében tuti úgy van.
Abban nem vagyok biztos,hogy ez igaz az XR esetében is,de ez magyarázhatná a holtjáték növekedését.
addig nem is zavar amíg nem csúszik
legalább könyebb behúzni......
csak fura dolog, mert a melegtől minden tágul, szóval pont kisebbnek kellene lenni, esetleg ha a kuplungkosár tágulna a legtöbbet akkor nőhetne
na de az melegszik a legkevésbé
Biztos hogy nem a bowdentól csinálja. Arra tudok gondolni,hogy a nagy hőmérséklet hatására a fémlamellák megtágulnak a kuplungkosárban,és emiatt nő meg a holtjáték. Ez ugyan az,mint amikor kuplungot cserélünk,a holtjátékot utána kell állítani(persze a régebbi szoci autóknál,azok még nem automata állításúak)
A haver szopatós helyeken sokat csúsztatja a kuplungot,és ettől már simán túlmelegedhet. Nekem a nagyobb áttétel miatt nem kell annyit csúsztatni,inkább a gázzal játszok,szerintem nekem ezért nem produkálta még.
el nem tudom képzelni mitől lehet a holtjáték növekedés, semmi szerekzeti része nem indokolja
bowden meg ennyit nem tud nyúlni, meg akkor már olvadni kellene a belének........
Ezt a kuplung beesést már a haverom is mondta,neki is XR 400 van,nekem viszont még soha nem csinált ilyet.
én ilyen iszapos területen még locsolgatom is vízzel ha sok a helybenjárás

egyedül a kuplungholtjátékom nő meg ha túlmelegszik a blokk
van amikor félig "beesik"a kar
de akkor is old rendesen csak már egész bent
de hogy ez mitől van azt a tököm sem tudja
bemész a www.hodaxl.it re megtalálod az 500 as képét aztán a bal oldalon aprobetü: manual part list na és ott.
belenéztem egyikbe elég jo de az xl 600 r-t nem találtam...
na ezt. hondaxl.it
van nyomtatód? mindegy mindjárt megprobálom idehuzni a linket, ott megvan minden
Hali most lett fel generálozva az xl 500-asom csak történt egy kis gebasz mert a cdi be kötésével nem vagyok tisztába és a kábelezés sem a gyári. Ami még problémát fokozza hogy én ugy tom hogy az 500-as gépeknél 6szál jön ki cdi-böl az enyémnél csak 5 de eddig ezzel ment ugy hogy ennek tuti jonak kellene lenni.
Ha valaki tud segiteni irjon
Miért lenne baromság,nem jó reklám az biztos,de ez nem légbe kapott dolog.Ezen a fél motort kicseréltem.Az más,hogy neked mit jelent a felújítás,én csak azt írom le ami meg is történt.

Blokk nem fog megrepedni,ebben még van anyag.
motorvételnél mindig az eladót nézem először
ha nem szimpatikus akkor tuti nem veszem meg a motort, még akkor sem, ha tökéletesnek tűnik
megreped?
csak nem, miféle enduró ami megreped?
csak tesztelték a japók.......
nem féltek hogy megreped a henger? én nagyon!
ezt csak ugy képletesen mondtam, hogy kifejezzem az érzéseimet, de nem azt irtam hogy kocsog f..sz meg ilyenek mert nem minősitek olyan embert akit nem ismerek. attol hogy baromságokat beirkálsz a hirdetésedbe attol még lehetsz jo gyerek... azt tanácsolom (amit nem kértél) mint közvélemény változtasd meg a hirdetési szöveget sokkal egyszerűbbre, de a lényeg hogy a motor kifogástalan,, kevés kilométerrel... mert ez a sok csere büdös. én elhiszem, is meg nem is. megvettem az összes csapágyat a motoromhoz, kicserélem... a haverét meg eladjuk és azt mondjuk hogy abban van minden kicserélve... stb. nekem nem tetszik a hirdetésed, jo hogy nem matricát is cseréltél a tankon. ha el akarod adni ird hogy családi okok miatt... kifogástalan stb.
Miért akarsz te engem bántani?
Na jó csak hülyéskedtem,remélem nem vetted komolyan!Ha valaki esetleg olajat akar venni a vaterán hirdetnek gyári honda olajat, 10w-40 és 20w-50-et, 1499-ért literét,szerintem ennél drágább és jobb olajat felesleges xr-be tenni.
az nem járt vízben
1x voltam vele székesfehérváron aszfalton, ott volt kb 50km terep
meg itthon eredetvizsga stb
mondjuk jóval erősebbnek tűnik mint ami haver xl-jén volt, de én akkor sem mertem elmenni vele külföldre
Na bammeg én meg buvár kundtól veszek láncot!Mit küldesz te vasmacskát?
vízhatlan crosscsizmát eddig még nem találtam
valahol mindig beázik.........
ilyenkor amúgy gumicsizmában nyomom van neoprén csizmám (ami persze simán beázik mert elvállt az oldala itt-ott) de ha a bejutott víz megmelegszik a lábtól utána töl állat mintha lábfürdő lenne
mondjuk csak akkor ázik be ha vízben sétafikálok, motorozás közben nem
-20 fokban hóban sem fázik benne a láb vékony zokniban sem
lassan be kell szereznem egy újat, ez már vagy 10 éves ilyen szíp zőőőőd
nem tudom mennyire vagy türelmes de keresgélj még.
Nekem sincs bajom vele! Ezt az indítási procedúrát,amúgy is csak egyszer kell megcsinálni,reggel induláskor .