Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt javaslom hogy ne olcsón vegyél láncot hanem rendes cuccot tegyél fel a gépedre

de ha ragaszkodsz az olcsóhoz, van egy 108-as regina láncom megkapod 3000+postáért (kb 5ezer lesz)
kb 500km futott de én nem bízom benneinkább feltettem egy erősített did láncot
sőt van egy jtr245/2-49fogas hátsó lánckerekem patent állapotban 2ezerért
ezt meg haver cserélte le kisebbre mert örökké 1 keréken indult vele.......
Ha megvan még a lánc ide vele!
Sziasztok!
XL 600-hoz keresek láncot!
Ha valaki tud akármi info-t hogy úszhatok meg aránylag olcsón egy o-gyűrűs láncot dobjon meg vele!
Písz
eddig semmi
de eddig alig használtam, nem is volt eröltetve, csak olyan séta üzemmódban mentem
igaz nekem eddig is hibátlan volt a gép
Szia!Tapasztalható valami a motor működésében a két olaj között?
ja kéne egy csávonak gilera robogo ha van valakinek olcsoé az jelezze má lécci köszi!
Gyermekeim! van egy 1990 es évjáratu Yamaha XT 600. 150-é adják, ha kell valakinek.... szójjon, vagy halgasson örökre ammen
nagyon hivatalos gyerek vagy de ilyen dumára megcsinálom 1 ezresért,,
Hello. én repsol 10w50-est vettem bele és 2000 km-nél cserélem. Amúgy én is pontosan olajcsere előtt álok most:) Most nézem hogy te is szabolcsi vagy. itt laksz tőlem 10-15 km-re. múltkor szerintem téged láttalak a bánki előtt. szép hangja volt az xr-nek! ha gondolod valamikor motorozhatnánk együtt.
eddig nekem castrol act-evo volt benne 1000km csere
most motul 5100 van benne ezt 2 ezernél akarom cserélni

elméletileg versenykörülmények között 1000km, amúgy 3000 az intervallum
Hello.Nemrég vettem egy XR 400-at és érdeklődnék hogy milyen olajat tegyek bele?
És milyen időközönként cseréljem benne az olajat?
Annyiért talán megérné, de valszeg azon is ugyan azokat kéne javítani, mint az enyémen
Mind1, mert jelenleg nincs rá keret...
De azért jó tudni, ha minden kötél szakad.
Egy árajánlatot küldjél lécci a címemre az előzőek végett!
most kináltak szlovákiában egy 750 es suzukit 200 euroért mert betették zálogba de nem birják kivenni, nem érdekel? amugy meg tudom csinálni, mindent ami vas, meg müanyag, csak aluminiumot nem, vagyis azt is de nem b...szakszok vele...
Szia!

Van egy off motorom, aminek a gyújtás oldali deknije eltörött, amikor a múlt héten elborult az udvarban. /de tényleg /
Azt szeretném kérdezni, hogy azt is le tudnád gyártani? Kb 10cm átmérőjű kerek műanyag vacak, összelegóztam, de nem valami elegáns...
Persze nem kívánom ingyen! Nagyjából mennyibe kerülne? Az emilem az adatoknál megtalálod. Köszi!
ingyen jo lessz? 06703467911
Hali! Na ja! Hát ez benne a szép. Most komolyan! enyém szinte 80%- -ban fel van javítva, A képen fogott alkatrész az enyém, csak hiányos.ha tényleg le tudnád gyártani, mond drága buli?
huuu e csunya ez a motor mint az enyém... ha van valakinek olyan dekli spoiler ami neked kell kérd kölcsön küld el nekem 2 nap mulva legyártok neked 1 et garantáltan összetörhetetlen...
A kép csak illusztráció! de hasonlít az én vetyerókom hoz! +3630-979-0541 DLajos
Szerbusztok mindenkinek! Keresnék megvételre Honda XL125s /1984 kb/ jobb oldali kipu védő oldal idomot.Nembaj ha enyhén sérült csak 1 be legyen .Előre is köszi ha valaki tud segíteni ez ügy ben. DLajos
KERESEK: Honda Xr-400 karbit, jó állapotban. Esetleg szóba jöhet más 400-as is, lényeg hogy bal oldalt legyen a gázbovden csatlakozó és alacsony legyen. Csak jó állapotú érdekel...
Képet, infót mailre kérnék: k98sniper - kukac- gmail.com
Hű, ez jó ajánlat, de nincs annyi KP-m, meg úgy néz ki most más biznisz van kialakulóban........
van egy Yamaha majesty-m is 250-es 2000-es évjárat hibátlan állapotban. na a két motort elviheted 140-be ha te jössz érte..
Motorozás közben gyorsan megy. De úgy, hogy nem üllök rá, úgy már bajos.
szerintem tekerj le előtte párszáz km-ert
gyorsan megy
Ezt a történetet ismerem. Csak amikor az ember egyre beljebb megy a sürűbe akkor már azt gondolja, hogy rosszabb már csak nem lesz és nem fordul vissza.Pedig egyre szarabb.
Én ezt a többnapos túrát a Yamahával gondoltam de szerintem marad a másik mert nem sikerül annyit járatni mint amennyit a pisti mondott. Szerinted számít sokat a járatás? Vagy jobb lesz ha bejáródik?