Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez az! Hát remélem jó cuccot küldenek. Nem fogom hagyni megcsináltatom valahogy velük.
Nagy hiba, keress rá youtubon, vagy Martinscrosscamp a rézbúkkon. Ha érdekel persze, én nem erőltetem.
A létezéséről sem tudok
ez az a tatabánya melletti cég? tarjáni bontó? apa-fia korporésönnn?
mert ha az akkor még ne örülj, nekem kétszer küldtek szart, és egyszer nem olyant mint amit kértem
na azóta nem kínlódok postán bontóssal. inkább rendelek egy gyári cuccot vagy hajtogatok papírból........
nekem nincs és az minek megy be a légszűrőházba ?
Kitakaríthatod azzal kárt nem csinálsz Nekem le van véve az a doboz mert csak útba volt a központi teló gáztartályának és egy csővel egyenesen bevezettem a légszűrő házba,de ha neked nincs útba akkor ne bántsd
alap. és nem kell kitakarítani vagy ilyesmi ?
Kányavár enduró pálya?
Akkor meg szard le és tekerd ütközésig a gázmarkolatot és 8000 alá ne engedd vissza fordulatot
nem mert nem eszi az olajat és nem is füstöl
Zala megye
Csak erdő mező
Nincs szétkopva a motorod mert akkor szokott nagy lenni a kartergáz és akkor több olajat dolgoz bele abba a tartályba
Hát igen most küld egyet ami otthon van neki tartalékba de már volt használva elkezdi ha az nem jó akkor rendel újat hollandiából mert ott olcsóbb mint itt magyarba.. am azt mondta hogy valami kis stift vagy mi kiugorhatott és csavarhúzóval kell állítani rajta vagy mi
de eddig ne mvolt olajos kívülről . esetleg nem kell azt pucolni vagy ilyesmi ?
Abba a dobozba csapódik le az olajpára,tehát egy kis olaj jelenléte ott teljesen természetes.
Sziasztok meg tudnátok nekem mondnai h egy xl 600 Lm en mi aza a doboz amibe a kartergázcső belemegy ? kartergáz szűrő ? mert nekem az olajos az a doboz
Előre is köszönöm
Na látod,kezdésnek nem rossz Néha rá kell baszni az asztalra,hogy történjen valami
felhívtam küld egy új láncfeszítőt
dehogynem csak elég necces oda visszavinni a motort eljönni biztos nem fognak érte.. megpróbálom megint felhívni hiába van 8 óra 470 rugó nem kis pénz
Igen le tudod ellenőrizni,de előtte hívd fel a Szatyináékat és közöld velük,hogy mi az ábra mert 470.000 ft ezért a motorért így nagyon sok pénz volt és éreztesd velük,hogy anyjukat nézzék hülyének De ahogy elnézem téged annyira nem bosszant az,hogy beadták a hosszú cicit a szádba
használt láncfeszítőt raktak bele lehet az miatt szól? itthon letudom ellenőrizni akkor hogy fasza e nem?
Az a baj 160 km innen... szóval nem tudom mi legyen :/
Ez több mint valószínü,hogy a vezérműlánc zörög csak kérdés az,hogy azért e mert nem jó a láncfeszítőd vagy azért mert meg van nyúlva a lánc De én vinném vissza a Gerecséjékhez az tuti
Nézd meg a hézagot, de ez a vez.lánc, és feszítő zaja!