Na csapattam egyet vele melegen egyszerűen elhalkul eltünik.. nem tudom az normális e hogy ráhúzom a dekopmresszort és cibálja a kart.. visszavinném csak 160 km re vannak tőlünk..
nekünk volt már olyan hogy vadi uj klimát le kelet cserélni mert a tulajdonos hangosnak találta persze ön költségen és a fogyasztó védelemmel fenyegetözött..annyira hogy a forgalmazó ingyen adott neki egy drágábbat.... ez alapján mig a te motorod nem elfogadható a számodra el sem kéne hozd onnét ..
szerintem is minél elöbb vidd vissza sok pénzt adtál és nem azér hogy otthon ellen nézegetned hogy mi mitöl kehes ...más már lehet rájuk baszta volna az ajtot
eeellbbaszot kurvajót racsingoltammmmmm küzdöttünk ám egymással dombrol dombra repülve mint mindig de ma döntetlen lett imádom mikor igy kifáraszt hogy a karom nem birom emelni
Na ő az! beröffentettem és tényleg dekompresszortól jön a hang felemelem kézzel akkor így kalapál elkezd mozogni.. befogtam ronggyal a kiput akkor meg semmi csak fütyülést lehet hallani
Füst már nulla, pöc röff hidegen első rugásra indul.. na de kikötöttem a dekopmresszort mert feszült a bovden kipuból kivarázsoltam az ügyesen belehegesztet kb 12 es csövet.. és kattog a dekompresszor befogom a kiput akkor meg elhallgat megyek vele két kört az udvarba ismét elhallgat. motor szépen csendesen jár lapot jobban veszi
De ez olyan fura nekem, hogy a Gerecse, ami nem egy pajta szervíz és bolt, nem hozza rendbe a gépet rendesen. Beállítatlan és kissé gány (kapásból a karburátorban). Félre ne értsd, nem irigységből, de nekik az lenne a reklám, ha ilyeneket nem csinálnának. Reméljük több baki nem lesz a gépben és a füstöt is elhagyja majd pár száz kilométer után. Amúgy megnézném a gépet, rakhatnál fel videót és képet róla.
de igen az! karbit szét kaptam ilyen zselé szerű szar volt a keverő szár körül főfuvinál.. ja azt a kis műanyag szar leszedtem de későn néztem hogyan áll azt hogy kell visszarakni ?
hogy a pöcsbe ne cibálná, hozzáér a himbához