Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első tárcsás kerékagy, de nem fontos, majd nézek valamitt
majd szétnézel hátha találsz valami jót.. :)
ini majd szervezünk gyüjtést neked benyára
xrhez nemigen ami volt az már a motoron van mi kéne amugy ?
Jolvan! Akkor vasárnap, majd csörgök ha arra vagyok, 18 körül!
van valamid Xr hez?
lóvé.....
meg a gyerek gimnáziumba eddig kicsit több mint 50 pénzbe van a kezdet, aztán még el sem kezdődött a tanítás.....
nem csoda hogy szegény xr4 május eleje óta be sem volt indítva
nekem igy átalakítva 94 cm az ülés magasság ha nem ülök rajta idétlen szerintem az xl -nél hogy ugy lóg a hátulja
Vitboy eljöhetnél szétnézni van pár cuccom ..lové most nincs..elvite a cica
én elfogult vagyok az xl-xt600 ügyben, szóval az xt a jobb
de ne kérdezd miért, mer nem tudok rá válaszolni
az xl annyiban lenne jobb hogy alacsonyabb az ülés, de mivel 190 magas vagyok ez a dolog nem hoz lázba
hát mindkét nap
kibaszott elfoglalt leszek de vasárnap mikor és mit kérnél
a 600 r karbi tuninghoz azert még hozzá tenném hoyg aaki erre adja a fejét minimum egy xr elsö villa dukál mert ég és föld és nem rázza ki a fogaidat a helyéröl .. max a csukló izületeket kuszálja össze:D
Persze! Boltolhatunk!
Holnap délelőtt? Vagy vasárnap este?
az egy jobb kondstrukcio volt biztos -----de csak karbiban természetesen 130nál nem áll kerékre:) nem is probáltam de egyébként igen
Szia az alu hátsó villa megvan még? boltolhatnánk valamire mert jár az agyam azt lehet kéne
nekem teljesen megfelelő..... pl az xt 130nál olyan 3/4 gázon van, terepen 100 métereket kapar.....
akkor 1 karbival fel is tudna szállni?
müködik vele de kb úgy mintha egy simon 2 sebbeség lenne nem az igazi ezt egy jóérzésű ember is érzi rajta tökmindegy mennyire van jól belőve a karbi mindig érzed hogy több van a gépben ...
ez igy nem igaz hogy az 1 karbis a két karbistol kicsit jobb töle elbaszottul durva lett tőle
ennyit tudtam segiteni olvasd át őket éjárat típus szerint .. a 600 r nem önindítós de bivaly jószágot lehet faragni belőle szóval figyelj a részletekre;)
Még nem...
Ment a mail, átment?
Ez így van, de a 2 karbis ha már kopott, elba..ott, akor van rá mód egykarbissá tenni. Kicsit jobb tőle! Igaz mocis kolléga!?
Mert ő tudja igazán!
Küldök képet róla este, az e-mail címedre, aztán megbeszéljük kell-e!?