Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok. Van itt valaki Dorog vagy Esztergom közeléből?
arra a két nagy csavarra gondolsz? és akkor már látom is az állítási lehetőséget?
hat az erdekes.....itt van e....cena s dph vagyis ar afaval 18990kc
kitekered a szelepek feletti részt(érdemes melegen kilaztani) aztán beálltod
a számos spanyolul is annyiak mint magyarul
egy belső embertől jött az infó hogy nincs 80ezer a vételár
aztán lehet ez is olyan mint az autóalkatrészes webshopok hogy eleve felárral adják és akár 50-60% kedvezményt is kap a bolt
aztán nem szidja a boltost senki mert annyiért adja mint a neten van
van egy szerviz manual angolul és spanyolul,és rossz minőségbe,ezért szartse értek belőle :D
valami szerviz könyv esetleg?
tevedsz....itt azt irja 19000 cseh korona ami 750 euro kb ami forintban tobb mint 200000 forint
nekem van egy ágyam ha kell. kicsit kivan a szivacsa de nem szakadt
ellenben 220centi hosszú
csak hogy jut el hozzád? kb annyi lenne a fuvar mint az ágy értéke
meg tudom fejelni egy 5 lemezes dvd lejátszóval, bár nem hinném hogy az lenne a legszükségesebb dolog
egy mailban kellene csak annyit kérdezni hogy kistételben(5db egyenlőre) tőlük lehet-e(ha igen mennyi) persze nem magánemberként hanem valami cégen keresztül(biciklibolt vagy ilyesmi)
én sem gondolom hogy lehet de hátha
érdemes lenne akár kimenni is érte
hozzáértő szerint 50-80 közti a cucc ára, itthon meg nem fér bele 200ba
amit linkeltel arrol az oldalrol nem lehet rendelni arra gondoltam
egesz oldal angol toluk nem lehet szerintem mert ha ra mesz a Distributors-ra akkor ott lathatod hogy kik forgalmazzak es ott vannak a csehek leg elol es ott ha ramentem kilehet valasztani orszagnak magyarorszagot de akkor viszont ha lehet is rendelni szamlara kell elore utalni a penzt szerintem
lenne ez a cucc
ki kelleme deríteni lehet-e tőlük vásárolni vagy csak a forgalmazóktól
itt nálunk nagyon durva árképzéssel árulják
Csinálnám én,de nem tudom,hogy kell
mond mirol van szo es majd valamit alkotunk
Sziasztok vagyok élek csak Fateromat elárasztotta a Duna és itt lakik most nálam !
Ha lemegy a víz segítséget elfogadunk szívesen hűtő,konyha szekrény,stb elfogadunk minden segítséget van baj nem kevés!
Bocsi,hogy itt is be írtam ezt de gondolkozon el rajta aki véget be írom és aki poénak vette a mi bajunkat!
ha magadnak csinálod ezeket az a legtutibb... persze kell valaki aki megmutatja..
Szevasztok! Ha valaki véletlenül Somogyba járna és be lőné az XL 200-on a szelepeket azt nagyon díjjaznám.
a cseh nyelvvel mennyire vagy képben?
egyedül nem valószinü hogy bevállalok már ilyent:D
Köszi.
neeem
Az szerintem karbi probléma lesz és azon belül nézd meg a membránt ami elvileg ott kell,hogy legyen oldalt, ellenőrizd nincs e kilyukadva azt is nézd meg nem e szív valahol fars levegőt,szívótorok nincs e átrepedve.
Szevasztok. Most szereztem egy XL 500 PD 02-t. Ha bemelegszik és leállítom, baszik beindulni csak miután lehűlt. Meg felmegy a fordulatszám, aztán gázra visszaesik de aztán megint elmegy. Letudnátok nekem írni 1-2 tippet hogy mik lehetnek ezek, valamint típushibákat?