Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek elfekvőben egy dominator CDI-je Vagy olyan megoldás is érdekelne,hogy kölcsönbe míg kipróbálnám mert 90% biztos,hogy az a gond de addig míg nem bizonyosodok meg róla 100% addig félek megvenni 25.000 ft-ért egy újjat
Jó lett! Grat! Lejjebb is van?
Amit senki nem fizet meg.....ha csak nem akadsz valami hulyere
oké
Nekem is Pazzaz van fent 28 as merevittő nélküli Jó párszor oda csaptam már de még csak meg se görbült pedig azt mondják nem egy jó minőségü kormányok,mondjuk az ára tükrözi is mert én használtan 3000 ft -ért vettem. de láttam már újat akcióba 6000 ft-ért Azért mondjuk egy Magura vagy egy Renthal 28 as kormányt ütheted vághatod.
alu kormányt fel nem tennék a gépre, főleg merevítő nélkülit
az alu elég komisz anyag, néha gondol egyet és eltörik
Mert ha igen akkor az,hogy van rajta egy sport dob és egy 5.000 ft os pazzaz kormány attól még nem nagy pukkanás a gép
Egész véletlen nem erről a motorról van szó
Hát nem is a motor ér ennyit, hanem a cuccok rajta.
csak most már ügyelj a térfogatodra mert ha meghízol 110 kilósra akkor már olyan kínai licences lesz a motor a háton
mindenkinek köszi
a tatto a lényeg amzgy teloval csinaltam.. szoval akkor tetszik kaptam, nem tudom mennyi volt...
fotózás
ha teszel pár réteg papír zsebkendőt a vakura akkor nem fog így fényleni a téma
ha távolabbról van fényképezve és utána kivágva akkor meg még jobb lesz
persze ha nem valami alap kompakt géppel van csinálva
amúgy menni egy ilyen mű?
Ez igen
Itt is tuti
kissé túlöltözött
Na milyen lett?
peepshow vagy mipicsát csinált
ha nincs mérőke akkor nehéz lesz.......
üzemi hőfokon 0 a hézag(jó esetben) úgy is lehet próbálkozni(de tuti nem fog sikerülni)
nekem volt aki beállította így a zsigulit..... mondjuk az hidegen is csak megrángatta a himbát és már érezte hogy mekkora a hézag
Akkor te most elmentél fasz nélkül baszni
megtaláltam az állítási lehetőséget de az infót még nem,hogy mekkora hézag kell,hogy legyen,no meg hézagmérőm sincs
direkt muanyagra alapozo es akril festek...en igy festettem es semmi baja
Lehet nem is arra kell hanem erre,nem?:D
nem kell arra festék:)
köszi.D