Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-2 hibával 150.000 ft az ára?Nem akarlak megbántani de ha makulátlan lenne még akkor is sok lenne egy ilyen öreg jószágért
Isten éltesse a névnaposokat
Kell valakinek egy Honda XL 500 R egy két hibával meg egy két komoly alkatrésszel rajta? 150e
Köszi.
Itt megtalálsz róluk mindent és telefonszámot is
Tudsz adni valami elérhetőséget?
De az. Ja meg még egy jó pár dolgot. Úgyhogy majd viszem egomba.
Helo.Valaki meg tudná nekem mondani,hogy xl 600-ba honnan tudnék beszerezni vezérműlánc vezetőket.Persze ha lehet akkor újat. Köszi a segítséget.
jaja Nyerlucz Jani idáig Dr600-am volt.
és te ki vagy?Nem Dávid?Nem neked kéne karbit állítani a gépen?
Felhívod a Gerecsemotort aztán segíttenek
Hát valami termékkódnak vagy méretnek jobban örülnék.
laca538Vcitromail.hu

vagy

itt
beszélni csak itt tudunk,- vagy e-mailben mert jelenleg külföldön vagyok,- és csak jövő hónapban leszek otthon
Az ár megbeszélés kérdése!
A blokkban új vez lánc van, meg lett fúrva új dugó. A szelepfedél ás a két oldala nincs felpasztázva csak felcsavarozva hogy ne porosodjon és be kell rakni a helyére, olajat bele és lehet járatni.....
Elírtam! Igen 79es!
olyan ez mint a dugás
az első többnyire nem lesz teljes siker de minél többször csinálod annál profibb leszel
már ha van kedv hozzá
Műanyag idom festésére van valakinek ötlete? Olyan kéne amit nem visz le a nagynyomású mosó.
megpróbálkozok vele,hátha nem ba....om el
ez inkább 79-es nem? nekem volt 84 es XL 125-öm de az már központi telós volt! mi az ára?
Helló!
Van vadonatúj! Csak jár hozzá egy komplett motor is
Helló!
XL 250 S 1989 ha érdekel..........
Milyen szelepszár szimmering kell a Honda XL 500 R-be? (81-es PD 02-es.) Sehol nem akadok rá.
Én is. Ki vagy? Janika?
szerintem arra, csak meglátod melyik az
azért számíts arra hogy el is roppanhat, ezért írtam hogy melegen lazítsd meg mert sokan vannak úgy hogy az a jó csavarkötés ami szinte szakadásig van húzva
Szia én Kesztölci vagyok.