tekergesd a csavart aztán majd jó lesz
gyári fúvóka 162, én egy kicsit becsuktam a kipuffot és így sok lett,
most mintha 150es lenne benne
kicsit szenilis vagyok fingom nincs már mennyire van az a csavar nekem kitekerve, de általában 2 fordulattól érdemes állítgatni
légszűrő legyen tiszta és ne csucsogjon az olajtól
gyertyát nézd meg..... vannak itt guruk segítenek majd én csak a sajátommal kísérletezem:) de tudom hogy mekkora tré ha torpan 2 dolog lehetséges valami vagy sok neki vagy kevés ....fúvókákat is megnézném helyedben méret szerint stimmelnek e
dzsuvás volt de már tiszta!:) Esetleg nem tudod mit kell átfuvókázni vagy hogyan állítsak rajta? Mert most szét kaptam az egészet tökéletesnek kell lennie
az ha csak hidegen van nem jelent kb semmit valamivel azert tömd be mindig a kipuffot föleg ha szabadban legelészik a lovad mig nem hajtod... gyertya színe?
szép az a TT . Van füstje az xrnek ha felpörgeted? ha van milyen a színe nyilván csak be kell löni a karbit esetleg fuvokázni:) én a héten láttma budán egy xr 250 r :D kurva jó állapotban
Hali!
Tegnap vásároltam egy xr 400- ast gerecse motornál nagyon patika kis gép még bejáratós de.. hirtelen gázrántásra megfullad nézegettem karbi alján azt a kis benzin arány állító csavart vagy mit nagyon ki van tekerve lehet az a gondja? Egy két embertől már hallottam ezt hogy hirtelen gázra megtorpant nekik tudnátok ebben segíteni valamit?
én max tenyészszemléztetem ha jó kiállású lesz, az csak 6000+utazás
jövő nyárra kiderül hogy érdemes-e
bár már max a szerbekhez lehetne vinni kiállításra, itt nálunk fülvágottan az idei év az utolsó hogy lehet vinni kutyát
nem tudom nálatok is tiltják-e majd
nem a szivató cucca az?