Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs abban pillangószelep.....
nem a szivató cucca az?
Ja és valami állat a gyári pillangó szelep helyett úgy köszörült bele..
Okés köszi megpróbálom!:) És ha esetleg így se jó? Most szenvedtem le a karbit lehet ki is pucolom hátha valami retek van és az miatt nem jó.
esetleg ha kell valakinek uj 55 meg 58-as alapjarati fuvoka domikarbiba szoljon es viheti....holnap Szekesfehervaron leszek es nekem mar ugy se kell
tekergesd a csavart aztán majd jó lesz
gyári fúvóka 162, én egy kicsit becsuktam a kipuffot és így sok lett,
most mintha 150es lenne benne
kicsit szenilis vagyok fingom nincs már mennyire van az a csavar nekem kitekerve, de általában 2 fordulattól érdemes állítgatni
légszűrő legyen tiszta és ne csucsogjon az olajtól
enyém is pöcc azt mégis sokat kap .D mondjuk nem torpan:P de valmikor nekem is rá kelll szánnom magam kisebb fuvókára probábol
Velük régebben dumálgattam de akkor még csak álom volt az XR..
Remélem valami fő szaki tud majd segíteni fuvóka méreteket kéne tudnom azt akkor lekapom a karbit.. lehet sokat vagy nem tudom.. pedig pöc röff.
azt hiszem ininek is xr 400 van meg még pár srácnak szoval megoldoik a problémád ha segitenek szerintem:)
gyertyát nézd meg..... vannak itt guruk segítenek majd én csak a sajátommal kísérletezem:) de tudom hogy mekkora tré ha torpan 2 dolog lehetséges valami vagy sok neki vagy kevés ....fúvókákat is megnézném helyedben méret szerint stimmelnek e
dzsuvás volt de már tiszta!:) Esetleg nem tudod mit kell átfuvókázni vagy hogyan állítsak rajta? Mert most szét kaptam az egészet tökéletesnek kell lennie
xr ek légszűröháza
már jobb... xlén van mit javítani már egyik sem tökéletes
az ha csak hidegen van nem jelent kb semmit valamivel azert tömd be mindig a kipuffot föleg ha szabadban legelészik a lovad mig nem hajtod... gyertya színe?
Ja meg kimostam légszűrőt most meg darabokba van és a házat mosom
füstje fehér van neki hidegen kicsi azt utána semmi pörgetve semmi füst! ÚJ dugó van benne meg fúrva volt.
egyébként hogy kell érteni hogy bejáratós? most volt felujítva?
szép az a TT . Van füstje az xrnek ha felpörgeted? ha van milyen a színe nyilván csak be kell löni a karbit esetleg fuvokázni:) én a héten láttma budán egy xr 250 r :D kurva jó állapotban
nálam a légszürö házzal van gond ... de azért tegyél fel képet... ma valaki motorozni?
Hali!
Tegnap vásároltam egy xr 400- ast gerecse motornál nagyon patika kis gép még bejáratós de.. hirtelen gázrántásra megfullad nézegettem karbi alján azt a kis benzin arány állító csavart vagy mit nagyon ki van tekerve lehet az a gondja? Egy két embertől már hallottam ezt hogy hirtelen gázra megtorpant nekik tudnátok ebben segíteni valamit?
Üdv!
Ha kell oda adom az xl gyári szűrőm, úgy sem kell már!
ha nem muszáj ezen már nem változtatok talán a következő felújításnál majd .. de persze nem gagyit tennék fel mind csak elmélet ..egyenlöre
Nalunk hogy lehesen tenyeszteni kell hogy legyen kiallitasa....nalunk is asszem tiltjak de kiallitasra lehet vinni....csehekhez viszont nem
Hali! Valakinek volna xl szelep állító kupak?1db kellene!
én max tenyészszemléztetem ha jó kiállású lesz, az csak 6000+utazás
jövő nyárra kiderül hogy érdemes-e
bár már max a szerbekhez lehetne vinni kiállításra, itt nálunk fülvágottan az idei év az utolsó hogy lehet vinni kutyát
nem tudom nálatok is tiltják-e majd
kb 700km bírta az én vadiúj szelepszárszimmeringem az xr4-ben
utána ugyanúgy füstölt mint előtte