Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétvégebe most melo nézödik ki de hívni foglak és tudunk majd egyeztetni:)
havernak is 2kf volt....valami letort a valtonal benne es megrepesztette a blokkot allitolag tipikus XT betegseg
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy XT600 2kf nél hidegen nincs alapjárat és cuppog a karbi(ismerősömé a motor ő mondta ezt én még nem hallottam élőbe)szerintem egyébként karbi gond lesz, szerintetek?Ja és mennyire megbízható ez a típus? Köszi előre is!
Xr 650
igen, igazad volt
kell igen egy másik enduro,,itthon maradok, így lesz rá időm! yeahhhhh
hány cc?
akkor nekem az kell, h ne unjam el az életem
az autodeko
okés köszönöm a tippeket! jó lenne ha lenne valami karbi rá mert ez igy nem frankó hogy csak áll! addig mondjuk lehet vissza rakom azt ami rá való!
Egyébként élmény motorozni vele! nagyon jó a futómüve is és erőben sincs hiány
Csak kérdezd meg tőle,hogy mindene meg van hozzá és nincs e kikopva a síktolattyú.Csináljon egy képet mind két oldalról úgy,hogy látszódjon a síktolattyú mert ha az nagyon meg van kopva akkor nem lesz normális alapjáratod az tuti.
Irtam neki hogy mit kostál!
Én ilyen karbiba gondolkodnék a helyedbe
Köszi már légkulccsal meg oldottam.
Lenne egy kérdésem láncomat a felső fogaskeréken tudtam mozgatni egy kicsit, de most szét szedtem a feszítőt kivettem azt a sínt és kíváncsiságból vissza raktam és most jó rajta nem tudom mozgatni... Akkor most érdemes lenne cserélni vagy nem? vagy nem tudom mért van.
Jaja, csak az átmérőre gondoltam. Persze az más!
4t karbi nem jó 2t motorra
oké köszönöm a tanácsot! van itthon is 38as karbi de ebayen is nézelödök! hátha occobb
A dellorto-t felejtsd el.Inkább nézz rá egy keihin-t vagy egy mikunit de kizárólag 2t cross gépről valót.
Na pontosan olyan volt az xl n! Lehet olyanokat találni 10 körül, de jobb a siktolattyus, mondjuk dr600 ról való!
de az kevés nem hogy 38as a fuvokák még nem feltétlen stimmelnek! gondolom én...vagy rosszul gondolom?
Igen dellorto! Szombaton melózom...
Hát igen 38 asnál kissebb ne legyen,de egy 40 est nyugodtan feldobhatsz ha olyant találsz.
Dellorto?
Szombat délután elgurulok arra, ha gondolod megnézem!
az hogy mekkora a torok átmérő az elég fontos nem? ez ugye 38as ami rajta van