Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, én ezért adom el az xr-t mert külföldön dolgozom,,,nem tudom kihasznalni....
Én egyenlőre tervezem és szervezem. Keveset vagyok otthon külföldi munka miatt (Franciaország) és mikor otthon is vagyok 2-3 hetekre néha vágyom egy kis szabadságra olyankor minden olyan tömör, gyors, kéne egy kis szabadság, szóval most találtam egy szép Xl-t ami nagyon tetszik ára is elfogadható. csak nincs kedvem 660km-rt utazni a motor miatt. mikor fogok 2300-at . amúgy levágtam a hozzászólásodból hogy jó fej csajszi vagy. És gratula az új motorodhoz. SZÉLES UTAT MINDENKINEK!
pontosan!
köszi amúgy jófej vagyok csak most örülök itt magamnak vettem motort, tudod ilyenkor megőrűl az ember kicsit
Renault Trafic
Bírom a humorodat. Angika
Milyen mikróbusz?
pontosan nem tudom, nem jegyzek meg semmit
de belényes-menyháza közötti részen
Google koordinátákat ide
Hol van ez a gyönyörű hely ?
atya mária...nagyon jó hely! nem akarok lemaradni,,,felmérgelem magam, MEGTARTOM AZ XR-T!
csak neked pár kép, hogy miről maradsz le az utcai berregő miatt.....
van egy flexem ha gondolod ...
csak vicceltem majd a srácok megmondják az okosat
Hello. Valaki meg tudná mondani hogyan tudnám elszállítani egy mikrobuszal egy xl600-as motort? 9 személyes a busz de maximum a hátsó ülés sort tudom előre húzni mert külföldröl hazafele menet szeretném szállítani. Kerék kivétel vagy hasonló tippek, esetleg méretet valaki tudna -e nekem írni úgy ahogy a legrövidebbé lehet tenni. nagyon szépen köszönöm mindenkitöl előre is.
na az jöhet! kíváncsi vagyok rá
xl600 85 évjáratgoz ami önindítós és berugos is van blokk alkatrészem és karbim is ami ikerkarbis eladó. Ha valakit érdekel irjon vagy hivjon reggel 6 után és éjfél előtt ezen a számon: 06702169754
köszönöm szépen!
üdv
elvitték egyben vázzal kerékkel mindennel
Helló!
Meg van még neked a bontott domiból a CDI?
ugy néz ki hogy a jeladó a ludas. Trafo cdi gyujtotekercs jo. Van valakinek eladó jeladója? gondolom ha az rossz akkor nincs szikra jól tudom?
Sziasztok!

Volna egy eladó kuplunglamella szettem NX 650 -ből (1998). A kopó lamellák vastagsága 2,9-3 mm (beépítési méret:2,92-3,08, service limit: 2,6mm), a fém lamellák sincsenek vetemedve, sülve - szóval igen jó állapotban. Én sajna rendeltem fölöslegesen egy új szettet (kicsit félrediagnosztizáltam), így vált a régi eladóvá............... Ha valakit érdekel, jutányos áron odaadom. Képet tudok küldeni. (20 451 4966)

u.i.: ha esetleg EBC kuplungszettet vennétek a típushoz számoljatok úgy, hogy a hozzáadott rugók véletlenül sem passzolnak.................

Üdv!
majd valamikor még feltolok pár videót is
szia
valami baráti árat mondanál rá érdekelne
Voltak élményeim nekem is egy Aprilia RSV 1000-el! Brutális dög!