Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senior szakasz a "nemszeretem" úton
http://youtu.be/M3CtfT3n-nc
Abba simán befér , ha a hátsó ülést lehajtod .
Én is sok helyről hallottam,hogy elég könnyen folyatják az olajat de én eddig megúsztam az is lehet,hogy azért mert keveset és nem extrém módon használom
a wr-es emberke sűrűn mossa a harisnyát annak nem szokott ilyen gyakran folyni(mondjuk 3-4 éves korában már járt csikánál)
Kb:8 kg val könnyebb mint a normál teló Nekem semmi gondom nincs vele nem folyatja az olajat és kb 1000 km van benne.
egy telefonszámot vagy mailcímet kérhetek. egy 20-ast probáltam hívni de ki van kapcsolva
ha esetleg lát valamerre valaki egy trx400 blokkot az jelezze már nekem
de olyan érdekelne ami nem hátramenetes
nem sürgős, csak ha épp valakinek megakad a szeme rajta
köszi!
fordított teló nagy királyság
800km futott husqvarna már folyatja az olajat
mondjuk a 250es crf is hasonló gondokkal küzdött, de abban már 2ezer volt
mind 2 ö eladó:)
egy képet tudnál felrakni, de szerintem elkelt érdekel.
Nehez lesz szerezni szerintem
XL500 PD02 eshez. lehet ma lesz alkatrész hozzá de ha nem akkor valahonnan szereznem kell mert mindent lemértünk és kiderült hogy az romlott el.
Mihez kell jeladó?
Kamatmentes részletfizetés van?:D
Kár hogy csak a tán kezdtem el ide járni hogy megvetem a 600ast. Melózni elég lett volna nekem a 400 is.
Igen....lehet az a rossz....amugy nem nagy osszeg....nalunk 15 euroert hozzad vagjak
15 mivel barátok vagyunk ;)
500.000ft. most vittem le 50 ezerrel...papiros 2002-es. Fasza gép! imadom
Áh köszi de nem. :S
És mennyi az amiért hozzám vágod?
enyém elado , ha érdekel
Én meg azért veszek mert, imádok motorozni, de nincs mivel. Lehet h Nem fogom tudni kihasználni de fogom tudni használni, na meg öcsém is fogja nyúzni a nyakamat ráteszem. Úgy sem hagyja békén. Őrült mint én. :D