Keresd a tkrj honlapját! Nézd ki a méretet és a cikkszámot. Magyarban az Omega Motor Gyöngyös forgalmazza! Kint Ebay jelentősen olcsóbban találsz! Sok sikert,nekem bejött!
V2 lesz lehet,,,,, én is elfogadtam volna egy V2 motort, de inkább az álom motor kell h most meg legyen. V2 nyomatékát nem lehet össze hasonlitani egy sor4-el, az tuti. Mocsok jól leadják alacsony fordulaton.
Van esetleg valakinek dugó xr600-hoz elfekvőben? Feltétel hogy legyen jó és ne 49.999 Forintba kerüljön.
Ma fizettem ki a szelepeket, de dugót is kéne fúrni amíg még szét van szedve. De a proxot aranyból öntik.
neki nem jött össze..én megvettem töle a 600-ast, ő meg végülis megvette a 954-et de vissza is vitte mert csörög csattog, szar az egész! pedig a csavo nem engedett belöle, mert akkora fain motor... ugyhigy szegény motor nélkül van még, van 1 napja, azaz ma, hogy néz egy másikat. Ezért utazott haza...
neki nem jött össze..én megvettem töle a 600-ast, ő meg végülis megvette a 954-et de vissza is vitte mert csörög csattog, szar az egész! pedig a csavo nem engedett belöle, mert akkora fain motor... ugyhigy szegény motor nélkül van még, van 1 napja, azaz ma, hogy néz egy másikat. Ezért utazott haza...
igen, megvettem töle. Hallod. el sem hiszed! meg vette a 954-et, aztan kiderült h nem is megy ugy, szar ahogy van, és vissza is kellett vinnie mert szart adtak el neki, ami ugy lett beigérve h a legjobb, nem is engedek belöle mert k.va jo! hát a lóóóócitromot... ugyhogy otthon van most van 1 napja szegényxnek h vegyen egyet..
Igen az xr több benzint igényel az biztos de azt,hogy mennyit kell rajta állítani és mekkora alapjárati fúvóka lenne a jó vagy esetleg kell-e bele kissebb kehelycső azt innen a laptop mögül nem tudom megmondani Ahhoz fel kell rakni a motorra aztán indulhat a játék
látom befenyítettek aztán vigyázz magadra
Ma fizettem ki a szelepeket, de dugót is kéne fúrni amíg még szét van szedve. De a proxot aranyból öntik.