Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nevetséges kis takony gyerek itt játsza az agyát a neten
Keresd a tkrj honlapját! Nézd ki a méretet és a cikkszámot. Magyarban az Omega Motor Gyöngyös forgalmazza! Kint Ebay jelentősen olcsóbban találsz! Sok sikert,nekem bejött!
üdv
látom befenyítettek aztán vigyázz magadra
Itt az ára A kompresszió növelt dugótól nő a sűrítés viszony ezáltal nő a nyomatéka a motornak
Meg mire jó Bocsi a sok hülye kérdésért de ennyire motorba még nem kellett belenyúlnom.
Az milyen árban van?
V2 lesz lehet,,,,, én is elfogadtam volna egy V2 motort, de inkább az álom motor kell h most meg legyen. V2 nyomatékát nem lehet össze hasonlitani egy sor4-el, az tuti. Mocsok jól leadják alacsony fordulaton.
Tegyél bele egy emelt kompressziós Wössner-t vagy Viseco-t ha már dugót cserélsz.
Van esetleg valakinek dugó xr600-hoz elfekvőben? Feltétel hogy legyen jó és ne 49.999 Forintba kerüljön.
Ma fizettem ki a szelepeket, de dugót is kéne fúrni amíg még szét van szedve. De a proxot aranyból öntik.
Vegyen egy V2-es Ducati-t az egy igazi sportgép.Ezek a vinnyogós japán 4 hengeresek csak bohóc motorok mellette
azt jelzi ez a hülye gép h nem küldte el.. fasza :-D nem,mostmár mást akar. nem tudom mit...
Ezért kell vinni egy hozzáértő embert motor vásárlásnál és mindenképp 954-et akar venni?
neki nem jött össze..én megvettem töle a 600-ast, ő meg végülis megvette a 954-et de vissza is vitte mert csörög csattog, szar az egész! pedig a csavo nem engedett belöle, mert akkora fain motor... ugyhigy szegény motor nélkül van még, van 1 napja, azaz ma, hogy néz egy másikat. Ezért utazott haza...
neki nem jött össze..én megvettem töle a 600-ast, ő meg végülis megvette a 954-et de vissza is vitte mert csörög csattog, szar az egész! pedig a csavo nem engedett belöle, mert akkora fain motor... ugyhigy szegény motor nélkül van még, van 1 napja, azaz ma, hogy néz egy másikat. Ezért utazott haza...
igen, megvettem töle. Hallod. el sem hiszed! meg vette a 954-et, aztan kiderült h nem is megy ugy, szar ahogy van, és vissza is kellett vinnie mert szart adtak el neki, ami ugy lett beigérve h a legjobb, nem is engedek belöle mert k.va jo! hát a lóóóócitromot... ugyhogy otthon van most van 1 napja szegényxnek h vegyen egyet..
Ez Janszis volt
Itt semmi különös.Megy a helybe topi és a zseb hoki Láttam megkaptad a barátodtól a joghurtos dobozt Ezek szerint megvette magának a 954-est?
mi a helyzet huligánok ?
ennyi elég volt köszönöm szépen!
En mar nem rakom fel...nincs hozza kedvem
Igen az xr több benzint igényel az biztos de azt,hogy mennyit kell rajta állítani és mekkora alapjárati fúvóka lenne a jó vagy esetleg kell-e bele kissebb kehelycső azt innen a laptop mögül nem tudom megmondani Ahhoz fel kell rakni a motorra aztán indulhat a játék
De Xr-nek tobb benzin kell igy 600-on nem kene annyit alligatni nem?