Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok félős gyerek de Mongóliának kicsit óckodva indulnék neki,mert ott aztán vannak ám primitív emberek lehet levágnák a fejed kardal a motorért
kb egy éve mászkálok autóval napi 2x 20 km távokat
de ekkora táv alatt is látok annyi hülyét.......
katasztrófa
szerintem a románoknál sincs ennyi seggfej

messzi túra nekem mongólia lenne...... közelebbi meg bulgária
mongolra nemigen lesz esélyem
igen...42000 postaval
Hidd el mikor felraktam a mikuni hsr 42 est azzal is volt olyan gázreakció,hogy alig tudtam vele megfordulni mert úgy emelgette az elejét Amúgy meg jogsi nélkül is el lehet jutni bárhova erdőn mezőn keresztül,de szerintem mi már ezt bizonyítottuk.Az biztos,hogy én nem megyek ki motorral a közútra mert amint kitavaszodik úgy hullanak a motorosok a közutakon mint a legyek kb fél órája volt a hírekbe,hogy egy idióta nő áthajtott a kocsijával a szembejövő sávba ahol elütött egy motorost aki a csajával volt és mindketten meghaltak Isten nyugosztalja őket!
Masteron1 től jött?
Mennyi lenne, csak kíváncsiságból.
Így is kerekezik fél gáz után, mi lenne siktolatyussal? De azért megnézném mit játszik! A fogyasztása ne legyen több!
vedd meg tolem a karbit
de van reakció
túrázni meg jogsival és rendszámmal lehet rendesen(jó messzire.....)
én már meguntam a környékbeli motorozásokat idén még szinte semmit sem mentem
Minek 525 nekem?Túrázásra nem jó Mert olyan mintha egy deszkán ülnél.Ráadásúl zörög mint egy MÉH telep Nekem a domi tökéletesen megfelel amin mindig tuningolgatok egy kicsit a saját szám íze szerint
A videó után pár kép még tegnapról! Új feljárót pucoltunk ki!
Itt a videó részletekben is, ezen nem csúszik a hang.....

első

második

harmadik
ha reakció kell akkor be kell ruházni egy 525-re
Jó a domi karbi mert szépen adagolható de terhelésen a reakciója messze elmarad egy síktolattyústól.
Hát igen, jó a Domi karbi. A gyárival nem tudom mit menne, de inkább 1 tuning karbi veszek majd ha megunom ezt!
Nagyon meg vagyok vele elégedve, szedi a lábát rendesen, a fogyasztása sem sok!
nekem is nagyon bevált a domi karbi pedig nem dicsérik bár állítolag xr étöl jobb...
kössz ezt nem tudtam
4,5 x 25,4 = szélesség mm
Az xr jól megy mindene szupi, 5 napot szereltem.Domi karbi van rajta, de még mindig okoz meglepetés, mikor barátnőm a gázt!
Aszem 120 felel meg a 4.25 nek
xr el mi a helyzet? gyári xr karbi van rajra?
megérös de mi a szélessége?
Bocs el.sztam!
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Na ez éri meg, nem?
ennyi erővel kamiont is vezethetnél jogsi nélkül :D egyébként meg ha terepre mész és tré a légszűröd jobb ha odafigyelsz ... mint ahogyan az olajcserére is ez nem 2 t már.)
máskor megfigyeltem hogy sokkal többet szívott mindig az indítással mint én
az xr4 csak akkor indul szarul ha erőltetve van aztán lefullad, na akkor legalább 10 rúgás behúzott kézi dekóval, aztán indul csak