Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

atyaééég! brutális a lotyód! megabrutál
gratula
nem baaaj, igyis nagyon köszönöm hogy meséltél a motoromrol és ajánlottad. Ha elviszik, elviszik, ha nem, akkor. Már nem sürgős hála. Szóval köszi mindent!
ja és mi a neve?
Nem tudom. Miután szétváltunk akkor gondolkoztam el hogy jól megbeszéltük, csak azt nem hogy megvenné-e.
Szép gép, grat!
nem tudom, lehet...várj csak, irt nekem valaki egy levelet. Nem valami Zsolti? ja, freemail.re és nem tudod véletlen, hogy érdekli-e mert nem irt vissza...
Akkor ez x-aktás, mert találkoztam vele és ugyan azt mondta amit te leírtál:)
Kb. 5-6 liter!
Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani hogy az Xr650r az mennyit fogyaszt körülbelül? Közúton normálisan használva
Miért nem hívott fel a sneki? Milyen dolog ez?
az jóó...mert engem sneki nem hivott
képen eléggé rendben van.) füstölni szok dologtol füstölhet .. milyen a füstje? lehet szelepszár szimering vagy kopott a gyűrű, légszürö házba is kukants be volt e olajozva a légszúró szivacs ..ha nem akkor kaphatott port ami koptat ... nekem szar volta légszürö ház mindig valahol beszívta azóta lecseréltem de lehet már késön
Nagyon brutál a gép
Nem fontos majd megint hazakísérlek
Utána meg a motorra is kell valami villanyt szerelni mert tapogatózhatok megint a sötétben
Igen brutalis gep a kuplungnal lehet a rugo szar
Én már 350-et Gyorsan szereld meg az áramot,hogy tudjunk menni!
ötös
Én idén már mentem 120-at
Le tudnád írni hogy faragtad bele a kerekeket, milyen alapot használtál, fékek "okosítva" vannak?
Na igen azt elfelejtettem, hogy olyan jelenséget érzek, hogy mikor megfeszítem a kuplungbovdent nagy terheléskor (ami a csövön kifér) érzem, hogy megcsúszik, ha csökkentem az előfeszítést nehezen veszi az ürest, de talán még úgy is csúszik A lamella mérete elvileg még OK, bár a DRZ lamellákat is megsütöttem (a mérete gyári volt mégis csúszott) ott azt mondták szar az olaj amit raktam bele ...meg szerintem nem tett jót neki a gumifüstölés Szerintetek kuplungrugót érdemes cserélni, vagy egyértelműen lamella? (Olaj:MOTUL 10W40) Esetleg tipp, hogy honnan tudok jó minőségű lamellát rendelni, vagy csak a gyári? KÖSZI!
Sziasztok!
Elkészült az XR! műszaki is megvolt! (láncvédőt nagyon hiányolták! ) Egyelőre csak supermoto kivitelben, de hétvégén kint voltam a Kőszárhegyi krosszversenyen és pfááá ha lesz időm dobom át a bütykös kereket! Egyébként nem rossz szupermotoként sem, na meg nézegetik a tesco parkolóba, hogy ez meg mi ez, de már nagyon hiányzik a terep. Íme a képek:
probakoron nem derult ki?
Szia! 190-ért vettem. Pár hétvégén voltam kint vele és kiderült hogy füstöl mint állat,ebből kifolyólag zabálja az olajat és a szelepek is szólnak benne. Külsőleg egyben van. Úgy döntöttem megcsináltatom és megtartom.Nekem túrázgatni bőven megfelel. Csak nem tudom hol kezdjem...
itt a gép!
Heló szerintem ezt 450-be eltudnád hozni!
http://www.kepesmotor.hu/honda-enduro_krossz/p1161829
http://w
ww.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6784591
http://www.haszn
altauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6774324
Szerintem még a dr 350-el is jól járnál ha léghűtéses elnyűhetetlen motort akarsz amit ritkábban kel szervizelni! Nekem is volt szerencsém az xr-hez én nagyon szerettem, csak az öninditót hiányoltam róla, meg egy kis plussz lóerőt! De mai fejjel már nem adnám el!