Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini már kértem h írd meg a cimed és h mennyit küldjek nem akarok sáros lenni...nálad
tudd viccelni a gyertya am...ne becsuld le a mocskost
Ha gyertya lenne akkor nem indulna első rugásra, benzin friss....
Yamaha...
gyertya?....benzin nem oreg nem pancsolt szar?
köszi. Akkor jó lesz így ahogy van.
Üdv mindenkinek !
Havernak van XT 600 nem indult neki , még húzásra se, átmentem karbit kipucoltam neki, membrán nem lyukas, első rugás indul 2sec és le áll mi lehet ilyenkor ? minden rugásra elindul de utánna egyből le áll gázra is meg gáz nélkül is
így tapad a hts az alumíniumra:
tartósságról egy hét múlva tudok beszámolni
nem is tudok rola hogy itt lehet e ilyet csinalni
nálunk is azért lett mert nekem a kötelező bónusz 10 ben volt
amúgy a nej nevén lenne az egész
milyen hulyesegek vannak nalatok....apam neven van az osszes auto es semmi uzembentartoi meg hulyesegek
pl a k&h küldi az a zöld szart automatikusan az alianztól meg kérni kell de kb 2 perc alatt megcsinálják helyben, többit nemtudom
üzembetartóival mehetsz bárhová nekem az autó van így. asszony a tulaj én meg az üzembetartó
Arra gondolsz amivel külföldön igazolod hogy van biztosítása a gépnek? Ha megcsináljátok az üzemben tartóit a te nevedre kell kötni egy biztosítást. Ha megvan akkor simán írsz egy levelet vagy bemész személyesen és kiadják. Van olyan biztosító is amelyik automatikusan megküldi.
na az jóóó és azt meg tudnád mondani, hogy kell külön biztósítótól kérnem Zöld kártyát? mert külföldre jövök és tán az is kell...
Nincs mit. Nem rég néztem ennek utána, meg asszonypajtás is benne van úgyhogy nagyon penge vagyok ebből:)
jajaa...nem kérnek.Nem is szabad azt hordani. Ha az eltűnne... huuuhh
köszi az okosat!
Akkor üzembentartóival sima ügy. Törzskönyvet meg úgyse kérnek igazoltatáskor.
nem nem..
Janszi városnézö módban motorozik én meg ...... hiába mondod neki huzza csak pöcsöl ugy meg szar mindig bevárni de majd belejön remélem kocsit csinálom de du . kimegyek
Üzembentartóinál a nevedre kerül a forgalmi, a törzskönyv nem. Nem kölcsönadásira gondolsz?
sziasztok! egy kérdés. mivel ami motort veszek,üzembetartoival leszek bejegyezve,nem tulajdonosként,kell valami meghatalmazás hogy használom,de külfőldön!? bár itt nem tudnák úgyse elolvasni,de ti tudtok erről valamit?
beszélhetünk, de ezt a típust nem ismerem
attól még tuti ki lehet találni valamit
de a direktszűrőt én hanyagolnám terepen, vagy csinálsz neki légszűrő szivacsból sapkákat
Nem mentek motorozni a Janszival?
bocsánat hogy hozzá szoltam..
Szerintem majd csinálok rá valamit
De azért jó volna tudni egy pár dolgot tehát lehet egyszer le gurulok hozzád azt dumálunk egy jót
mondom én
asszonynak a konyhában a helye nem az ember mögött