Üdv mindenkinek !
Havernak van XT 600 nem indult neki , még húzásra se, átmentem karbit kipucoltam neki, membrán nem lyukas, első rugás indul 2sec és le áll mi lehet ilyenkor ? minden rugásra elindul de utánna egyből le áll gázra is meg gáz nélkül is
pl a k&h küldi az a zöld szart automatikusan az alianztól meg kérni kell de kb 2 perc alatt megcsinálják helyben, többit nemtudom
üzembetartóival mehetsz bárhová nekem az autó van így. asszony a tulaj én meg az üzembetartó
Arra gondolsz amivel külföldön igazolod hogy van biztosítása a gépnek? Ha megcsináljátok az üzemben tartóit a te nevedre kell kötni egy biztosítást. Ha megvan akkor simán írsz egy levelet vagy bemész személyesen és kiadják. Van olyan biztosító is amelyik automatikusan megküldi.
Janszi városnézö módban motorozik én meg ...... hiába mondod neki huzza csak pöcsöl ugy meg szar mindig bevárni de majd belejön remélem kocsit csinálom de du . kimegyek
sziasztok! egy kérdés. mivel ami motort veszek,üzembetartoival leszek bejegyezve,nem tulajdonosként,kell valami meghatalmazás hogy használom,de külfőldön!? bár itt nem tudnák úgyse elolvasni,de ti tudtok erről valamit?
beszélhetünk, de ezt a típust nem ismerem
attól még tuti ki lehet találni valamit
de a direktszűrőt én hanyagolnám terepen, vagy csinálsz neki légszűrő szivacsból sapkákat
Yamaha...
Havernak van XT 600 nem indult neki , még húzásra se, átmentem karbit kipucoltam neki, membrán nem lyukas, első rugás indul 2sec és le áll mi lehet ilyenkor ? minden rugásra elindul de utánna egyből le áll gázra is meg gáz nélkül is
tartósságról egy hét múlva tudok beszámolni
amúgy a nej nevén lenne az egész
üzembetartóival mehetsz bárhová nekem az autó van így. asszony a tulaj én meg az üzembetartó
köszi az okosat!
attól még tuti ki lehet találni valamit
de a direktszűrőt én hanyagolnám terepen, vagy csinálsz neki légszűrő szivacsból sapkákat
De azért jó volna tudni egy pár dolgot tehát lehet egyszer le gurulok hozzád azt dumálunk egy jót
asszonynak a konyhában a helye nem az ember mögött