amugy ebben a fórumban a legsegitőkészebbek az emberek...szétnéztem máshol is, de vagy nem válaszolnak, vagy bnkók. nem értem. Ugyhogy bármi vasat veszek, én maradok itt az okosokkal
voltam ezzel én is így ...... aztán ott tartok kb hogy amit 1 éve berakatam azt mind cserélhetem vagy ezért vagy azért ... szóval inkább szarok a szerelőkre meg a kifogásaikra
én nem szerelek, max olajcsere, gumicsere meg ilyenek
elviszem szerelőhöz szól ha kész van aztán kész, nem eszem az ideget feleslegesen
tudok én nyugodtan heverészni szopás helyett
azért nem állítottam le amúgy volt nálam tartalék mindenből de előbb karbira gyanakodtam ezert nem áltam csak meg . plusz 1500 posta most nem szarozok ezzel majd jövö héten
Nem baszogatlak csak ha majd az miatt az 1200 ft os fúvóka miatt megdöglik a gyertya és úgy kell haza tolnod a piripócs picsából akkor jusson majd az eszedbe Hidd el én már jártam így és csak a szerencsének köszönhetem,hogy nem kellett 5 km-ről haza tolnom a motort a nyári dög melegbe
valaki az irridumosra mondta h isteni ... hát nekem vannak fentartásaim... de ugye mindig van egy fasza szerelő aki rábeszél nem mellesleg jól meg is fizeted hogy aztán újra cserélhess benne minden szart... de nem panaszkodom élvezem így is a motort és azt gondolom annak van igaza aki fityinget sem fizet hanem maga szereli kevesebb bosszúság dupla élvezet
Hamar megszívja magát.