magyarul, ha bele számolnám ezt is, amit nem is kellett volna rá költsek, akkor nem ennyiért adnám...az tuti. De mindegy, a lényeg hogy eladjam,legalább nem szart adok el! hozzám tuti nem fognak jönni reklamálni
Szóval
elment a kompresszio..és azt mondta a szerelőm, hogy dugattyút kell cserélni meg a 4 szelepet és akkor tuti jo lesz. Meg mivel hosszútávra terveztem vele, igy meg is csináltattam. Aztán kiderült hogy jó volt még a 4 szelep is, ki sem kellett volna cserélnem, de mivel lány vagyok, be is huztak! szóval ennyi a történet. Azóta se hasznaltam...én max 1000km-t tettem bele. Tavaly pont ilyenkor vettem. s mivel itt dolgozom Svédben,azóta is, 5 havonta járok haza, igy nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval jó a motor, csak hagytam magam bepalizni.
Szia.
42000 lenne postaval....a motor megbolondul tole...jobb gazreakcio, inditas...igazabol en nem raktam fel de masteron igen en tole vettem o tobbet tud mondani meg itt a forumon hasznalnak tobben mikunit
Tudom hogy már egyszer leírtad, de mi volt ez a dugócserés történet? Azon kívül cseréltél valamit? Csak mert egyik kollégám 400ast keres, említettem neki a tiédet, de nem tudom pontosan elmondani mi van vele mert nem emlékszem.
Te beszélsz aki csak itt motorozik a pest határába? Erdőt,hegyet nem is láttál csak képről Még a túrára se jöttél el Egyébként évi 1000-1500 km-t szoktam menni.Amúgy idén már mentem több mint 200 km-t Azt meg ne felejtsük el,hogy szét ment a térdem Márciusba és még mindig nem 100%-os mert leguggolni nem tudok vele rendesen
TIGER-XR6 kérdésem lenne mennyibe fájna az a Mikuni TM42 karbi nekem és az mennyiben jó-jobb, mert nekem most egy dominátor karbi van fent az XR-emen. köszönöm előre is.
nem egyedül gondoltam
oda már egy rutinos túravezető nélkül nem lenne érdemes elindulni
pont ezért(is) elérhetetlen
bár ha muterék nyernek a lottón(nem kettest) akkor belevágnék
remélhetőleg még havas képek is lesznek 1200méter felett egy csomó helyen találni
vagy email-t irjon. itt a link!
link
elment a kompresszio..és azt mondta a szerelőm, hogy dugattyút kell cserélni meg a 4 szelepet és akkor tuti jo lesz. Meg mivel hosszútávra terveztem vele, igy meg is csináltattam. Aztán kiderült hogy jó volt még a 4 szelep is, ki sem kellett volna cserélnem, de mivel lány vagyok, be is huztak! szóval ennyi a történet. Azóta se hasznaltam...én max 1000km-t tettem bele. Tavaly pont ilyenkor vettem. s mivel itt dolgozom Svédben,azóta is, 5 havonta járok haza, igy nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval jó a motor, csak hagytam magam bepalizni.
42000 lenne postaval....a motor megbolondul tole...jobb gazreakcio, inditas...igazabol en nem raktam fel de masteron igen en tole vettem o tobbet tud mondani meg itt a forumon hasznalnak tobben mikunit
link
oda már egy rutinos túravezető nélkül nem lenne érdemes elindulni
pont ezért(is) elérhetetlen
bár ha muterék nyernek a lottón(nem kettest) akkor belevágnék
De jobb az erdőben menni, ott van az élmény inkább!
Inkább segítenek mindennel, lehetsz birkafejlevest!
Inkább ennyi szabadideje nincs senkinek, nem tudnék én ennyit távollenni.