Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van közben kiderült hogy tegnap már beszéltetek.
na majd hétvégén teszek fel képeket hegyről
remélhetőleg még havas képek is lesznek 1200méter felett egy csomó helyen találni
Szia! Köszönöm, de sajnos tényleg nagyon max a 450 ami kp-m van és inkább az alatt keresek!
Hello! 450ezernél semmivel sincs több KP-m!
ja meg ha érdekli a munkatársad, akkor hivjon fel!
vagy email-t irjon. itt a link!

link
magyarul, ha bele számolnám ezt is, amit nem is kellett volna rá költsek, akkor nem ennyiért adnám...az tuti. De mindegy, a lényeg hogy eladjam,legalább nem szart adok el! hozzám tuti nem fognak jönni reklamálni
Szóval
elment a kompresszio..és azt mondta a szerelőm, hogy dugattyút kell cserélni meg a 4 szelepet és akkor tuti jo lesz. Meg mivel hosszútávra terveztem vele, igy meg is csináltattam. Aztán kiderült hogy jó volt még a 4 szelep is, ki sem kellett volna cserélnem, de mivel lány vagyok, be is huztak! szóval ennyi a történet. Azóta se hasznaltam...én max 1000km-t tettem bele. Tavaly pont ilyenkor vettem. s mivel itt dolgozom Svédben,azóta is, 5 havonta járok haza, igy nem tudok vele mit kezdeni.
Szóval jó a motor, csak hagytam magam bepalizni.
Szia.
42000 lenne postaval....a motor megbolondul tole...jobb gazreakcio, inditas...igazabol en nem raktam fel de masteron igen en tole vettem o tobbet tud mondani meg itt a forumon hasznalnak tobben mikunit
Tudom hogy már egyszer leírtad, de mi volt ez a dugócserés történet? Azon kívül cseréltél valamit? Csak mert egyik kollégám 400ast keres, említettem neki a tiédet, de nem tudom pontosan elmondani mi van vele mert nem emlékszem.
Köszi az ajánlást
Szia. Nekem van XR400-as. Lesd meg. Linkelem!

link
Te beszélsz aki csak itt motorozik a pest határába? Erdőt,hegyet nem is láttál csak képről Még a túrára se jöttél el Egyébként évi 1000-1500 km-t szoktam menni.Amúgy idén már mentem több mint 200 km-t Azt meg ne felejtsük el,hogy szét ment a térdem Márciusba és még mindig nem 100%-os mert leguggolni nem tudok vele rendesen
xl 350r sztem ezekböl már nem sok van mennyiert sikerült hozzá jutni?
még a domi is sok neked ahhoz az évi 400 kmhez egy babetta kéne neked mint annak a Linda lánynak voot ....
képet kérünk a vasrol gratulálok hozzá alkatrészt meg ittalkatrész mi kell hozzá egyébként?
TIGER-XR6 kérdésem lenne mennyibe fájna az a Mikuni TM42 karbi nekem és az mennyiben jó-jobb, mert nekem most egy dominátor karbi van fent az XR-emen. köszönöm előre is.
Sziasztok! Nem rég vettem egy XL 350 R-t. nem találok róla semmi infót. évjárat,alkatrész ellátás,tapasztalatok érdekelnének. előre is kösz!
Angika -nál van 1 eladó!
Hello mindenkinek! Keresek eladó Xr400ast KP-ra! 450ezer körül! Nem fontos, hogy rendszámos legyen!
nem egyedül gondoltam
oda már egy rutinos túravezető nélkül nem lenne érdemes elindulni
pont ezért(is) elérhetetlen
bár ha muterék nyernek a lottón(nem kettest) akkor belevágnék
Ha közúton motorozol, 3x körültekintőbb vagy mint autóval!
De jobb az erdőben menni, ott van az élmény inkább!
Kétlem hogy bántanának!
Inkább segítenek mindennel, lehetsz birkafejlevest!
Inkább ennyi szabadideje nincs senkinek, nem tudnék én ennyit távollenni.