Nekem régen a dr 600 is ugyanezt produkálta és ott a cdi volt a ludas.Itt is csak erre tudok gondolni Mert a cdi szabályozza a gyújtást a fordulatszám függvényében
én vertem is egy seggest :D de ilyen gyorsan még nem pattantam fel taknyolásból még ketyegett a gép de már pattantam is rá kormány görbült.. meg a lábam horzsoltam szét nem komoly
Na ma elmentünk a csajommal motorozni a Bakonyba és a Vértesbe.Úgy néz ki,hogy a CDI-m végleg megadta magát Eddig is néha jelezte,hogy gyengélkedik de most már annyira szar,hogy jár alapjáraton és gondol egyet és mintha levenném a gyújtást leáll Esetleg volna itt valakinek Domi cdi-je akkor az kérem jelezze felém
Nyugalom, nem voltam itthon. Nem titkos, Esso a beceneve, polgári nevét nem tudom, nem egy cégnél dolgozunk csak bandázni szoktunk a többi futárral (sok embert csak becenév alapján ismerek), nem hiszem hogy lopottnak gondolná.
nagy a titkolozás szoval ki is az a munkatarsad? aki szerintem már hivott engem, és azt hiszi h lopott a motorom ő az?
nevet kérek ;) csak egy keresztnév
Tegnap is elvoltunk közel 200km ,lassan egy hét terméke 600km