Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jézus...az még autóban is szar...
szerintem nem
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy az 500-as XL CDI-je jó e a 250-esre?
Vagy ha valaki tud 250-es CDI-t az írjon légyszi (84-es évjárat).
Köszi NaS!
amúgy a legratyibb ásványi anyag is jó ám bele, én 1000ft-os elf olajjal járok aztán ugyanolyan mint az 5100
bár a motul szaga sokkal jobb mert nekem eszegeti a cuccot
az xt-ben is az van abban is hibátlan eddig
akkor cserére érett mert olyan 1300 körül
elméletileg félszintetikusnak kellene lennie
aztán hogy melyik fele az azt csak a teremtő tudja
mennyi km van az olajban?
1000 közelében simán kidobhatod
ha nem szar a motor, akkor kezdi enni amikor már döglődik az olaj
a motulra az van írva hogy technoszintetikus , az most ásványi vagy fullszintetikus ?
elméletileg lehet keverni őket
elméletileg........
valvoline meg a castrol az tuti kompatibilis mert olyant kevertem már
bár az sima ásványi volt mindkettő
szerintem inkább deestone vagy mifene márkájú
egyszer beírtam ide is
keress rá
az xl600 tengelyig érő hóban vígan ment vele, de az is olyan 110 széles lehet
Hellotok . A motoromba 5100-as 10w-40 -es Motul olaj van,de már kéne rá töltenem de a környéken nincs sehol olyan Motul olaj . Tudnátok ajánlani valami hasonló minőségű olajat amit rá tölthetek ? Eggyáltalán lehet keverni őket ?
Szevasztok! Nem tudjavalaki véletlenül,hogy a Yamaha DT 125 LC hány voltos rendszerrel rendelkezik?
Mégis az van ráírva a gumi oldalára hogy 4,50 és utána zárójelbe,hogy 120 de amúgy kiszámolva tényleg nincs 120
4,5 szorozva 2,54-el az nincs 120
Köszi az infót!
Fényképezd már le a 3. fokozatod fogaskerék párját,meg számold meg,hogy hány fogas,van egy bontott váltóm,hátha összejönne!
Ez lenne a szélessége 120-asnak felel meg.A fényképen vékonynak tűnik a felni miatt amire felrakták de én már láttam élőbe dominátoron és úgy sokkal jobban mutat.
Na bakker! Tisztára le lettem fikázva az öreg 17-es kerekű Dominatorom miatt Mert nekem csak fika 130 széles gumi van hátul
Sziasztok
Gondoltam adok élet jelet
Köszi z infót, csak jó áron jön az 1-2 versenyes gumi, aztán az csak 18-19-es ezért kérdem! Meglátjuk Ini vagy masteron mi ennek a vee rubbernek a pontos típusa?
amúgy az a veerubber meglepően jól teljesít
és 12pénz volt postával(igaz vagy másfél éve)
de a sárga nyúlós agyag tuti slicket csinálna belőle 2 fordulaton belül
Én is gondolkodtam 18 as keréken de rájöttem teljesen felesleges mert lehet találni azért olyan 17 es gumit persze újonnan ami teljesen jó még sárba is Pl:Vee rubber vagy akár a pirelli scorpion mx .Aki meg komolyabb endurózásra adná a fejét az ne ilyen 20-30 éves dög nehéz öreg szarokkal tegye hanem kell venni egy exc-t vagy egy husaberget aztán azokkal lehet endurózni és ott a 18 as kerék az alap
Igen kis híja volt hogy megsértődjek:D
Igaz nincs 17es kerekem, de szeretnék, és ha lesz az se terepre.
helyesbítek: majdnem jó gumit
mert vagy vékony, vagy nagyok a bütykei(kevés köztük a hely)
szóval nem olyan fényes a helyzet
de a 17es kerekű gépek tulajai általában operett endúrósok(aki nem az nem megsértődni) azoknak meg teljesen jó a kínálat
Minek 18 as kerék?Lehet már 17-esbe is jó gumit találni
van aki csinált már ilyent
csak elég ritka dolog az a 18as kerék