Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van helye. Az enyémhez van lábtartó.
A kipufogó felfogatási pontjához van rögzítve, másik fele meg bilincses.
link
link
Ilyen, mint a képeken.
Szép gép, jó látni!
Nincs rajta lábtartó és helye sincs. XL 600 lábtartóját rá lehet berhelni. Vizsgáztatni viszont hol lehet hol nem 2 személyre ahogy hallottam.
nincs onindito....auto es kezi deko is van
Csáó! Eddig CR-em volt terepre, meg egy 350es cagiva, most nézegettem a 600 xr eket,találtam egyet amit lehet fel is hívok majd,kérdésem hogy ezekbe a motorokba van önindító? meg ha nincs akkor autómatta dekompresszorja van,vagy kézi?

itt amit néztem, pl ebbe az évjáratba van önindító? meg a utas lábtartó van gyárilag? http://www.kepesmotor.hu/honda...
varja a vevot...remelem eljon
mert ha sok a por akkor a szivacs is megrakódik gyorsan
3 nap termése
be kellene szerezni egy eredeti boxot, de nem lesz könnyű nagyon ritka a te típusod
esetleg felvinni a tank alá ahogy az 1vj típusokon van, de akkor tankot is kell cserélni meg a többi kacatot(akkor inkább egy papírnélküli komplett gép és átalakítani)
direktszűrő meg a porban nem az igazi már ha ilyenre gondoltál
Nincs légszűrő box sajna mert át van alakítva sajnos két kispok szűrő van benne amit majd kicserélek két direktszűrőre,de ha van valami őtleted szívesen fogadom
ha egy héttel előbb teszed most nem sántikálnál
a kartergázt meg vezesd a légszűrőboxba, annak ott a helye
Sziasztok
Be szereztem egy Thormx T-30 cross csizmát tehát még egyszer nem cseszem szét a bokám!
a 400asból sosem hiányoltam semmit ami a motorozáshoz kell
kényelmi hiány van, egy önindító, meg egy szélesebb&vastagabb ülés
igazándiból nem akarok olyan helyeken menni ahová ettől "jobb" gép kellene
ha megválnék is tőle az csak az önindító hiánya miatt lesz
amúgy a 650 terepen butább, vagy csak az amit én láttam, annak nagyon béna volt az eleje úgy pattogott a nagy köveken hogy csak pislogtam
Talan hetvegen jonnek megnezni
Gondoltam....
De azért az nem minden
Nyomaték párti vagyok
eladtad már tiédet?
Lenne penzem mar nalam aludna
most a kocsi projektbe ölöm a pézt:) ennyim meg föleg nem szokott össze jönni:)nem robog úgy az ipar.)
Kár hogy erre nincs kereted,mert a blokkja nagyon jó állapotban van......a többi része is,csak az idomok karcosak picit.
egyszer lesz nekem is egy ilyen 650 r

Kirándulni mondjuk jobb a nagyobb
lefelé nem vonz
Miért a 400 nem? Ami 650-től kisebb az már nem is motor?
A nagyobbakat is agyonvertem vele.......
Na ezt jól benéztem A 650 es az már jó választás
XR 650R