Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz. Mivel nincs légszűrődoboz, ezért felerősödik a szívás zaj.
Csak sokan elfelejtik nagyobbra cserélni a főfúvókát, mikor direktszűrőt raknak fel.
De több levegőhöz több anyag is kell, különben elszegényedik a keverék és szépen odabasz a motornak.
havernak volt XT-n az a direktszuro....ki is nyirta neki a gepet
De amúgy a sport légszűrőtöl minden motornak torok hangja lesz és azzal inkább több levegőt kap mint keveset
HORKOL Micsoda szakszavat használsz
valamiért horkol is nagyon gáz húzásra tied szerintem kevés levegőt kap azon az utólag rá gyártott vackon...
Paraszt legény és az egykerék http://youtu.be/MsqS5WfNrpk
Én nem is raktam fel a lábtartót. Nem viszek senkit vele, mert elhagynám. A régi XR-rel 200 méter után azt mondta az asszony, hogy álljak meg. Inkább hazagyalogolt
6000 Ft végleg kivonatni, leadva a rendszámot. Ebben az esetben nem kell átíratni. Később bármikor kérheted vissza a rendszámot. Ekkor új műszaki, forgalmi stb.
Nincs, de ez a fajta lábtartó felszerelhető rá. Csak kicsit bénán néz ki.
Én nem használom, mert nincsenek, csak külföldi papírok. Olaszországban két személyre volt vizsgáztatva a motorom.
a kivonatás nem sok.Forgalomba helyezni sok! amire neked akkor nincs szükséged
Átkell íratni akkor is hogy ha leadod a rendszámot?:)
megérdeklödtem, csak leadod a rendszamot. Ennyi :) hivj nyugodtan! a 70es az enyém, a 30-ast akkor hivd mikor megnéznéd,mert uncsitesomnal van a motor
Utánajárok, úgyis hívlak telefonon, ha aktuális:)
Csak nekem felesleges, nincs jogsim rá, és így a rendszámos csak sok plussz pénzt elvinne(biztosítás, 1x átírás...)
figyi, ha érdekel, komolya, megbeszéljük az árát ;) oké? s majd te kivonatod. Az nem sok pénz. áitt kérdezz bárkit!
egy rendszámos gépet kár lenne kivonatni, egyből jóval kevesebbet ér
:D
Majd utánanézek milyen költség a kivonatás, mert nekem felesleges a rendszám:)
ja és ha rendszam nélkül kell, amjd te leszeded én ennyiért adom.
:)
Rendszám nélkül, kivonatva nem eladó?:)
ja csak 1 dugattyút cseréltettem benne. Hosszutávra terveztem vele, de nem jött össze, igy benne áll a pénzem.
én nem bontottam meg semmit. 18ezer igen, 17 ezerrel vettem tavaly ilyenkor, csak külföldön élek, itt dolgozok, nem tudom kihasznalni sajnos. És ezért kell eladjam. Meg motor csere lesz.
Hidd el én az óravisszatekeréshez nem értek de meg kell nézni, ki kell próbálni ha érdekel.
Szia!
Mik lettek cserélve az Xr-eden?:)
18ezer a valós km benne?
Ha igen akkor h-h ilyen korán megkellett bontani?
Rendszám nélkül, kivonatva nem lenne eladó?:)
...azért is jöttem ide bandázni, mert ti tudtok legalább segiteni.
Igen hallgattam rád nem beszélek butaságt. Nem is emlitek semmi olyat ami nem válna hasznomra.