Így igaz. Mivel nincs légszűrődoboz, ezért felerősödik a szívás zaj.
Csak sokan elfelejtik nagyobbra cserélni a főfúvókát, mikor direktszűrőt raknak fel.
De több levegőhöz több anyag is kell, különben elszegényedik a keverék és szépen odabasz a motornak.
Én nem is raktam fel a lábtartót. Nem viszek senkit vele, mert elhagynám. A régi XR-rel 200 méter után azt mondta az asszony, hogy álljak meg. Inkább hazagyalogolt
6000 Ft végleg kivonatni, leadva a rendszámot. Ebben az esetben nem kell átíratni. Később bármikor kérheted vissza a rendszámot. Ekkor új műszaki, forgalmi stb.
Nincs, de ez a fajta lábtartó felszerelhető rá. Csak kicsit bénán néz ki.
Én nem használom, mert nincsenek, csak külföldi papírok. Olaszországban két személyre volt vizsgáztatva a motorom.
én nem bontottam meg semmit. 18ezer igen, 17 ezerrel vettem tavaly ilyenkor, csak külföldön élek, itt dolgozok, nem tudom kihasznalni sajnos. És ezért kell eladjam. Meg motor csere lesz.
Hidd el én az óravisszatekeréshez nem értek de meg kell nézni, ki kell próbálni ha érdekel.
Szia!
Mik lettek cserélve az Xr-eden?:)
18ezer a valós km benne?
Ha igen akkor h-h ilyen korán megkellett bontani?
Rendszám nélkül, kivonatva nem lenne eladó?:)
Csak sokan elfelejtik nagyobbra cserélni a főfúvókát, mikor direktszűrőt raknak fel.
De több levegőhöz több anyag is kell, különben elszegényedik a keverék és szépen odabasz a motornak.