Az en baràtosnèm veret a 350essel mint az àllat. Be is tudja rùgni deko nèlkül! Jön megy haver elszórta az fmxet de a leány nem! Kicsit màr az elejèt is felveszi!
nem melegedés van
csak annyi hogy kezdem unni
mint a pecázás: régen mindig a parton ültem, utána egyre ritkábban most meg már csak szeszelni járunk oda néha
de azért nem adtam el a botokat mert hátha valamikor elkap az inger
enyém is tép az xr4-el kb úgy megy vele 50km után mint haver 5 év motorozás után
de ez nem ugyanaz, az a lényeg hogy nem kell vinni ha nem akarja az ember
ha van egy túragéped és indulsz valahová akkor jó eséllyel az asszony is akarna menni
Enyimé még vezetni is szokta a DR-t.Ahogy elérünk az egyik földes úthoz egyből mondja ,hogy had vezessen.Hugom pedig mindig jönne velem ő is imád utasként motorozni meg vezetni is szeret.
Csaj mögé én fel nem ülnék:) Mondjuk az is igaz hogy kb mindig halálfélelmem van ha nem én vezetek.
vannak furcsa telefonok :)
bár én csak azért mert úgy vettem, meg is szoktam hogy nincs. Bár néha jól jött volna
csak annyi hogy kezdem unni
mint a pecázás: régen mindig a parton ültem, utána egyre ritkábban most meg már csak szeszelni járunk oda néha
de azért nem adtam el a botokat mert hátha valamikor elkap az inger
de ez nem ugyanaz, az a lényeg hogy nem kell vinni ha nem akarja az ember
ha van egy túragéped és indulsz valahová akkor jó eséllyel az asszony is akarna menni
a függőség nem jó dolog
érteni?
nem az a legjobb dolog ezekben a ganajtúrókban hogy még véletlen sem kell vinni az asszonyt
http://youtu.be/gL9JzeI2-Mc
Nagyon szeretnék egy ilyen gépet gyönyörű!