Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látom már a hírdetésed szövege is javult Most már csak arra figyelj,hogy telefonba ne beszélj baromságokat
Érdekes, az enyémen a egyáltalán nincs ilyesmi.

Csaj mögé én fel nem ülnék:) Mondjuk az is igaz hogy kb mindig halálfélelmem van ha nem én vezetek.
voltak azóta 3-an, meg telefon az van minden héten. Valamelyiknap hiv egy csávó..beszámitok-e motorcsónakot?
vannak furcsa telefonok :)
Vannak érdeklődők azért motorodra? Hányan voltak személyesen megnézni?
Én is dekó nélkül rugom be
bár én csak azért mert úgy vettem, meg is szoktam hogy nincs. Bár néha jól jött volna
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_400_r-6764599

Az en baràtosnèm veret a 350essel mint az àllat. Be is tudja rùgni deko nèlkül! Jön megy haver elszórta az fmxet de a leány nem! Kicsit màr az elejèt is felveszi!
nem melegedés van
csak annyi hogy kezdem unni
mint a pecázás: régen mindig a parton ültem, utána egyre ritkábban most meg már csak szeszelni járunk oda néha
de azért nem adtam el a botokat mert hátha valamikor elkap az inger
Leszoktatod magad róla? Ennyire még nem vagy öreg de azért nyugtass meg hogy csak az időjárás kezdte meg a felmelegedést és te nem
enyém is tép az xr4-el kb úgy megy vele 50km után mint haver 5 év motorozás után
de ez nem ugyanaz, az a lényeg hogy nem kell vinni ha nem akarja az ember
ha van egy túragéped és indulsz valahová akkor jó eséllyel az asszony is akarna menni
van egy kis hangja de en mar megegyszer szet nem szedem
Köszi szép hangja van leszámítva a kis zörejeket remélem sikerül a rendszámos gép helyette
Enyimé még vezetni is szokta a DR-t.Ahogy elérünk az egyik földes úthoz egyből mondja ,hogy had vezessen.Hugom pedig mindig jönne velem ő is imád utasként motorozni meg vezetni is szeret.
én már kezdem magam leszoktatni róla
a függőség nem jó dolog
Így van mert aki a muffot szereti az rossz ember nem lehet
mert muff függő vagy
Egyedül nem szeretek motorozni mert rohadtul unalmas,tehát ha nincs motoros társ akkor jó ha ott van
nem az a lényeg mit szeret, hanem hogy nincs ott
érteni?
Ez hülyeség mert a csajom szeret utasként motorozni terepen,főleg ha szép a táj.
na de most őszintén
nem az a legjobb dolog ezekben a ganajtúrókban hogy még véletlen sem kell vinni az asszonyt
koszi
ha minden jool megy ugyan ilyen lesz csak papiros
itt van...ez mar kicsit regebbi
http://youtu.be/gL9JzeI2-Mc
Azért egy videót csinálhatnál róla meg a hangjáról mielőtt eladod kíváncsi lennék a hangjára
Ááá nem lenne szívem eladni , hacsak nem a nagy testvére lesz helyette
Nagyon szeretnék egy ilyen gépet gyönyörű!