Most vettem, gondoltam átnézem.
Na azt nem kellett volna.
Szegényt csak hajtották, de nem volt gondozva, kb 30 hiba volt, e legrosszabb a lengővilla tengely eltörve, de bele volt törve, úgy kellett lefúrnom!
SZEVASZTOK
egy XR600-om van és hallottam egy olyan pletykát hogy a husqvarna TE610-nek karbija jó hozzá és hogy dob rá egy kis pluszt, igaz lehet ez?
köszönöm a válaszokat
szerintem ezek olyan "skót sufnituning" megoldások lehettek (kb mint nekem a szelepszárszimmering cserém)
aztán nem kell csodálkozni ha nem az igazi a gép
olaj volt benne ?olaj csö nem volt esetleg elcsavarodva mikor, kihült ujra volt benne kompresszió ugye? adok tel számot ha gondolod beszéljünk én már végig jártam ezt enyémmel van pár ötletem ami segíthet és olcsóban megúszhatod mert a tanulopézt én már befizettem
azt azért ne gondold hogy azert mert épp másik márka jobban jársz a te uteadat én és még sokan mások végig járták... ha egy szezonban max 1000 km amit bele ölsz persze h nem kopik el semmi meg minden szép évekig de ha gyötröd mert ugye mire másra való? arra költeni kell tökmindegy milyen márka vagy típus ..
De holnap azért már motoral megyek melózni
Vasárnapi gurulás eredménye részleges szalag szakadás
Na azt nem kellett volna.
Szegényt csak hajtották, de nem volt gondozva, kb 30 hiba volt, e legrosszabb a lengővilla tengely eltörve, de bele volt törve, úgy kellett lefúrnom!
egy XR600-om van és hallottam egy olyan pletykát hogy a husqvarna TE610-nek karbija jó hozzá és hogy dob rá egy kis pluszt, igaz lehet ez?
köszönöm a válaszokat
aztán nem kell csodálkozni ha nem az igazi a gép