amugy hogy kicsit megnyugtassalak 2x vagy 3x elofordult nekem hogy mikor akartam mar elindulni motorozni otthonrol ahogy beraktam az 1-est lefulladt mint ha kuplung nelkul indultam volna....szerintem nekem is osszeragadhatott a kuplunk....ujrainditas utan mar tobbet nem csinalta de ez azota van miota fel evet csak allt a blokk abbol 4 honapot olaj nelkul.....viszont utolso 3 4 alkalommal mar semmi gond nem volt
motul ez nem xl 600 ba való váltó nehézségek vissza váltásnál ma pedig alig bírtam beindítani 1 hete nem volt beinditva rugáskor nulla kompressió nagynehezen beindult compresiio ujra normális motornak semmi baja jol meg volt tépve 1 héttel ezelött de magam állítottam le az olajban ami benne van nagyjábol 600km van ...valószinüleg a kuplungom össze volt tapadva ... előzőleg szerelő is erre panaszkodott motulnál hogy össze tapadtak a lamellái nagyobb hajtás után de neki le kellet venni a kuplung deklit és szét nyitogatni öket h be tudja inditani... jelzem Castrolnál ilyen gondom sosem volt vele
Helló. Hát kezdjük ott hogy a szerellőtől mikor visszakaptam el volt kötve az egész kábel másképpen.. meg amugy a CDI doboz volt a rossz ugy vettem észre....
most meg igér a motor be is indul de azonnal leáll.... szerintem olajlehuzo meg gyűrűk probléma van nála mivel a gyertya is elég olajos és azota füstöl is a motor rendesen.
nagyon rondát nem tud csinálni mert fél fordulat és megáll lánc erős, lánckerék is.....
max hanyatt vágja a mukit aztán jól összetöri magát
aki motort akar lopni az úgy is ellopja, szóval csak ilyen "elsurranó" ellen jó ez a módszer
kb mint a kormányzár
a tárcsazártól sokkal jobb ott simán szétver mindent aztán az ami nem olcsó
A Zárt furgon ellen egyik sem véd... de ha lábon akarja vinni és nem veszi észre a motoron a lakatod...akkor az csúnya munkát fog végezni egy nagy gázos elinduláskor...
3000pénzért veszel egy nagyon fasza lakatot és lezárod a lánckereket
ér annyit mint a kormányzár, nekem van kulcsom hozzá de sosem használtam még, inkább lakatolom
egy kis segitséget kérnék
honda xl 250 szelepeket hol lehet be szerezni ?
colt72kukacfremailponthu
Ma terepeztem egy jót asszonnyal kicsit pánikolt de azért jó volt nagyon
most meg igér a motor be is indul de azonnal leáll.... szerintem olajlehuzo meg gyűrűk probléma van nála mivel a gyertya is elég olajos és azota füstöl is a motor rendesen.
max hanyatt vágja a mukit aztán jól összetöri magát
aki motort akar lopni az úgy is ellopja, szóval csak ilyen "elsurranó" ellen jó ez a módszer
kb mint a kormányzár
a tárcsazártól sokkal jobb ott simán szétver mindent aztán az ami nem olcsó
ér annyit mint a kormányzár, nekem van kulcsom hozzá de sosem használtam még, inkább lakatolom