Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Tegnapi esésem eredménye nem tudok lábra állni
Ha visszatudod hegesztetni akkor megveszem,természetesen kifizetem a hegesztés árát is.
Valakit nem érdekel? Akár finoman álkudható!
holnap bemegyünk a kanizsai krossz pályára picit bohóckodni
Csá! Én a Bergos racingtól vettem németországban, direkt xr 650 hez! Az enyémre simán felment! Annyi modosítással hogy a légszűrő felől egy fél centis gumicsíkot ragasztottam rá körbe ami picit hátrafelé túl is lóg, így olyan fasza passzosan ál benne mint az állat! A gyári bowden van fent nekem, majd talán csinálok, vettem hozzá mindent, de egyenlőre jó ez is, csak a húzóág van fent! Fúvókát ebayről tudsz rendelni, de mint mondtam felraktam indul nicsncsenek lukak hirtelen gázra nem fullad teljesen tökéletes! Az ára az 289 euró volt! Olusz 6 ercsi posta asszem! Lehet venni olcsóbban, de ez be van lőve a géphez, ennyit nekem megért, és hát rondát megy tőle
jaj de volt egy vezlanc csere.....elfelejtettem
nekem 2 evig volt...hozza se nyultam
akkor joo akkor nekem siman leerne a labam rola....videorol olyan 180 korul neztelek
saválló anyag kurva nehéz
Nem csőbilinccsel! A másik kartervédőhöz is ilyen félköríves/csavaros bilincsek vannak.....
De vissza is lehet hegeszteni a fület!
A saválló meg k..va nehéz.
Nem drága,de bilincsel nem szeretném felfogatni,inkább csinálok 3-as savállóból egyet,azt tudom hegeszteni.
akkor nem a nej dobálná ki a zsetont az ablakon
Mi lenne ha annyi motorod lenne amennyit szeretnél.......
múltkor amit vettem az nem jött le, az más anyagból van
az első felhólyagzott pillanatok alatt ez meg egész jól elvan
igazság szerint már így is nagyon kialmoztam magam alól így nem tudom tartalékba bevásárolni
kb egy bolgár túrányi kacatot vásároltam már idén a két motorra
Pedig ez ilyen volt
Frankó erős tankmatrica nem kell? Régebben panaszkodtál a tiédre...
Látom ahogy jön a jó idő senki nem tud meglenni motor nélkül
Jók a képek, videó és persze a terep is!
ilyen karcmentes tank csak a mesében létezik
csá!
Hogyé vót a téemnegyven?mindenféle macefra nélkül felmegy?Gyári gázbovden is passzol 1in1? Fúvókákat honnan lehet. szerezni hozzá?Ezekre válaszolj ha lesz időd.
köszi.
Bal oldalon lévő(ami a képen látszik) kis rögzítőfül le van törve.
Ez amúgy egy RMZ-re való maszek kartervédő,és a rögzítéseket én csináltam rá,de vannak hozzá bilincsek is,azzal is fel lehet fogatni.
2500ft
hogyé adod?
Alu
ez is valamilyen rozsdamentes anyagból van?
Így néz ki:
Látom ini már válaszolt helyettem
Van egy másik kartervédőm is,igaz az nem olyan masszív mint amit ini megvesz,de használható.
erről lemaradtam ,majd megpróbálok valamit faragni alá