Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem én sem
Most mindenki Angika vérét szívja? Ártott ő itt valakinek?
majd jön 5-6-8 gyerek aztán a motorozás annyit jelent számodra hogy robogóval eltekersz a közértbe tejért meg kifliért
hát igen... szomorú. De ami késik nem mulik. Ha elhatározom magam és megyek a fejem után, ahogy szoktam, akkor ugyis lesz még Xr-em! ahogy megálmodtam még régen hogy lesz cbr-em egyszer, addig élek! és sikerült. Úgyhogy igyekszem az álmokat valósítgatni.
Szomorú is hogy nem lehet az embernek annyi motorja amennyi kéne. Nekem pl vagy 3,hogy minden igényemet kielégítsem:) És nem is a megvétellel van a gond, mert azt kispórolnád valahogy.
mondom, ha otthon laknék, és lenne időm rá, megtartanám... a pénz is számit, mivel itt a megélhetés drágább is mint otthon. Ezért eladom szóval amugy se éri meg nekem.
biztosítás 10 adó 5 műszaki 5 szóval évente 20 pénz
ezt nem bírod ki?
ez kb 1 kupilátogatásnyi összeg extra light módon
amire neked vélhetőleg nemigen van szükséged, szóval már pluszban is vagy hozzánk képest
hogy cibálja a kormányt
Nagyon nagy forma a csávó
Hát, tudom h megbánom... .. de nem tudok mit csinálni. Majd egyszer össze szedem magam, és veszek egyet, de az is tuti Xr lesz!
Jolvan, nem azért mondtam. Az eladást nem lehet siettetni, ha elviszik, jó, ha nem, akármit csinálsz, nem kell senkinek. Majd valaki betoppan, és leteszi a lóvét.
De mint mondottam megbánod, haveromnak 4 mondja van mert minden fajtáját szereti a mocizásnak. Xx,xt600,zzr600,+robogó
ok, várom csak befaragom valahogyan
tudooom....de nem tudok 2 motort fentartani. Na, majd meglátom.
szioo..most vettem észre, bealudtam:) válaszoltam
Helló, küldtem egy e-mailt a motorral kapcsolatban.
pont ezt tartom gusztustalannak már bocs...
Hát igen, igazad van.
Egyébként néztem az XT-ket is, de nekem könnyű motor kell, az XT meg egyáltalán nem az.
Hidd el bátyám egy jó hirdetéssel és utána egy jó vakerral még a sz@rt is el lehet adni
Déni feladtam a féknyerget remélem tetszeni fog használd majd egészséggel és mindig jussak eszedbe amíg fel nem faragod a gépre na meg utána is ha már felraktad és elégedett vagy
már már kezd unalmasan elcsépelt lenni ez az xr árusítás de most komolyan... az üzlet egyetlen egy vevőn fog múlni nem pedig azon hogy ki hogy adta fel a hirdetést mit hazudott vagy épp mit titkolt el róla komolyan unalmas már..
egyetertek
Később nagyon meg fogod bánni, hogy eladtad!
Meg egy ilyen géped nem lesz, és ezt már sokan megbánták az életben!
ennél olcsóbban nem adom, ja es tényleg gondolkozok rajta h megtartom...jo motor.. nagyon jo. imádom a röfögő hangjat is, csak ne kellene a pénz......
Meg kell tartani!
Kell a terepre is egy motor!
Az árát meg meg kell érte kérni!
mindenhogy jól járok. :-)