Hát én nem tudom.. Akkor nagyon belenyúltam ebbe a motorba...
1,5éve van nálam.
először vezérműláncot cserélte, feszítővel együtt
utána himbákat
aztán szelepeket, gyűrűt, himbákat
gyertyát már vagy az 5.-et rakom bele
világítás sehogy nem jön össze rajta
a karbija is szarakodik
Azon gondolkodom, hogy le kéne cserélni, vagy egy DR600-ra vagy egy DRZ400-ra :/
Sziasztok!
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Helló
Köszi a választ.most kalibrálják a gépet, majd elválik milyen lesz. Nem rossz ár amit írtál, de én most invesztáltam a bíárpíbe egy kisebb összeget így marad ez, csak olvasgattam erről a karbiról hogy faszán teljesít vele a gép és érdekelt.
ha rajtad van a gép akkor majd leszedi valaki, ha nincs senki akkor kell csak erőlködni
térdvédő is jó dolog, a sok ág-bog ellen jól véd, meg egy kesztyű
a többi kacattal nem vagyok kibékülve, minél több protektor van rajtad annál arcosabban közlekedsz mert azt hiszed te vagy a terminátor
nem biztos, én az első ténérével megfeküdtem, ráesett a lábamra aztán azóta is fáj a bokám ha sokat állok
pedig legalább 5 éve volt
utána én is tudtam egyből csizmát venni, előtte a dt-vel még papucsban is saraltunk a gyerekkel
1,5éve van nálam.
először vezérműláncot cserélte, feszítővel együtt
utána himbákat
aztán szelepeket, gyűrűt, himbákat
gyertyát már vagy az 5.-et rakom bele
világítás sehogy nem jön össze rajta
a karbija is szarakodik
Azon gondolkodom, hogy le kéne cserélni, vagy egy DR600-ra vagy egy DRZ400-ra :/
Ment válasz e-mail, köszönöm!
Más cucc esetleg..? Színben menne a gépedhez is, ha jól látom! ;)
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Köszi a választ.most kalibrálják a gépet, majd elválik milyen lesz. Nem rossz ár amit írtál, de én most invesztáltam a bíárpíbe egy kisebb összeget így marad ez, csak olvasgattam erről a karbiról hogy faszán teljesít vele a gép és érdekelt.
Haverom árulja a motorját, 1998 XR600R nagyon szép állapotban van.
Ára: 360 ezer, ha valakit érdekel írjon.
térdvédő is jó dolog, a sok ág-bog ellen jól véd, meg egy kesztyű
a többi kacattal nem vagyok kibékülve, minél több protektor van rajtad annál arcosabban közlekedsz mert azt hiszed te vagy a terminátor
pedig legalább 5 éve volt
utána én is tudtam egyből csizmát venni, előtte a dt-vel még papucsban is saraltunk a gyerekkel
semmi értelme
Ez van majd kiheverem eb csont be forr
szóval minél előbb szerezz be egyet legalább