Nem tudom...nekem ha lenne penzem mennek erte es hoznam is....nincs abba a motorba 18000 hanem sokkal tobb szerintem de km le van szarva mert engem nem erdekel mert allapotot nezem nem a km-t ugyan ugy autonal.....egyszeruen hulyek az emberek errol van csak szo szerintem
Én is 250 km-t utaztam az XR-emért.. Ne foglalkozz a távolsággal, szánj rá egy napot, nézz meg több motort! Lehet, hogy belekerül majd 10-15ezer forintnyi gázolajba a végén a sok nézelődés és variálás de ez az pénz eltörtpül az mellett, hogy mi van, ha rosszul döntesz és egy roncsdarabot hozol el a patika helyett csak azért mert megspóroltál pár darab ezrest..
Nekem ez a fajta elhamarkodott döntés 60ezrembe került a szerelőnél mert elhoztam egy megbízható embertől(amúgy rendőr) egy csörgős motort.
a motor azóta patika, imádom de szerintem neked sem hiányzik egy ilyen apróbb beruházás.. :)
XR400 meg szerintem egy elég jó motor de körülnézhetsz még XT600E-k között is, 400e-től indulnak a papírosok azok is igénytelenek, kivisznek a világból.
Mit nem értesz ezen Az emberek bizalmatlanok,meghát az Angika is sokba elősegítette ezt a bizalmatlanságot a hirdetésével Igazából nincs gond azzal a motorral csak el lett baszva a felvezetése a hirdetésbe és itt a fórumon is.Mert aki látta és olvasta ezeket az írásokat az azt gondolja,hogy zsákba macska a motor mert ugyan miért kell 18.000 km-nél szétszedni és szelepelni,dugózni egy olyan motort ami a megbízhatóságáról és hosszú élettartamáról híres.És hiába magyarázkodik,hogy ezért meg azért volt ez a beavatkozás sajnos a mai világba ezt így már sokan nem hiszik el Úgy hogy én úgy látom,hogy ez a motor eladás a marketingen vérzik el
Nem baszogatásképp mondom,de a motorod eladási mizériája már nagyon kezd izzadság szagú lenni Ráadásúl egy többek által közkedvelt típusú motorról van szó aminek még azt se mondhatnám,hogy el van túlozva az ára
köszi srácok. az este már nagyon felidefelr az az idióta, a segítünk fórumon...de sokat segitett....nem adom en ki a számokat... csaj vagyok, és nem pali a nevem .
Jól beszélsz mert típus és évjárat azonososításhoz elég az első 4-5 számot megkérdezni és abból már belehet azonosíttani a tényleges gyártási évét a motornak és nem kell hozzá az egész alvázszám Pl: a dominál: RD 02 520-al kezdődő az 90 es évjárat és nem folytott verzió.
Ez így ökörség. Érvényes forgalmival rendelkező motornál ez tök felesleges. A papír nélkülinél még lehetne értelme de ott is csak elméletileg mert nem lehetséges a lekérdezése gyakorlatilag.
Ezt egyetlen dolog miatt csinálják szerintem. Legyen a birtokukba egy " tiszta" szám és azt ütik be a lopottba.
Azért nagyon beijedni nem kell. A Tiéd attól még az marad ami... Másoknak könnyíted meg a dolgukat egy rossz döntésben.
SEGIITSÉÉÉG!
sziasztok! figyeljetek már, az egészséges h már 2 ember mikor érdeklödik a motorom utan, kéri a váz számát...itt is egy forumban.Nemrég...nekem azt nem kötelességem megadni nem? mi köze a motornak ahoz h a váz számával mi van...jelzem meg se nézte az illető, de ez az első kérdése, hogy megadnam-e beszaras...vagy én vagyok a béna?
krossz gumit minek ujat? nem kell, csak olyat kell venni amin nincs leszakadva a bütyök. első hátsó 10.000ft. ha érdekel, itt megtalálsz, vagy ha nem, akkor a sangi86@freemail.hu
Ez lehet, hogy igaz, de még van azért egy pár plusz költség, átíratás (kb. 35-40 000), illetve egy cross gumiszett (kb. 35 000), de egyébként tényleg gondolkozok a masinán.
gondolj bele, ha 550ért adnam és + 200km az 10liter gázolaj....de igy megéri , most gondolj bele...500ezer a moci. Én sokat bukok, de neked akkor is megéri ha 400km-t kell utazzal :) te tudod,én nem beszéllek rá, nézd meg, a hirdetéseket...ennyi pénzért nem papirost kapsz hanem anélkülit és 1998 as..nem 2002-es :)
Nálam mar karacsony van...550 röl 499-re levettem az árát... ennyiért nem veszel papiros xr-t. Te tudod, nem tudom meddig lesz meg, miota ennyi az ára, tök jó, sokan keresnek. gondold át
Nekem ez a fajta elhamarkodott döntés 60ezrembe került a szerelőnél mert elhoztam egy megbízható embertől(amúgy rendőr) egy csörgős motort.
a motor azóta patika, imádom de szerintem neked sem hiányzik egy ilyen apróbb beruházás.. :)
XR400 meg szerintem egy elég jó motor de körülnézhetsz még XT600E-k között is, 400e-től indulnak a papírosok azok is igénytelenek, kivisznek a világból.
Ezt egyetlen dolog miatt csinálják szerintem. Legyen a birtokukba egy " tiszta" szám és azt ütik be a lopottba.
Azért nagyon beijedni nem kell. A Tiéd attól még az marad ami... Másoknak könnyíted meg a dolgukat egy rossz döntésben.
az a csávó meg egy komplett idióta
(meno88@citromail.hu) Várom a válaszod!
állj a sarkadra légy határozott,amugy valoszínű a szám alapján akarják beazonosítani milyen piacra készült szerintem
sziasztok! figyeljetek már, az egészséges h már 2 ember mikor érdeklödik a motorom utan, kéri a váz számát...itt is egy forumban.Nemrég...nekem azt nem kötelességem megadni nem? mi köze a motornak ahoz h a váz számával mi van...jelzem meg se nézte az illető, de ez az első kérdése, hogy megadnam-e beszaras...vagy én vagyok a béna?