Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igényt tart rá
hétvégén már a motoron kell neki lennie
Persze. Persze.
Miután megnyugodott, mást is ki tudtál húzni belőle?
Szia colt!
Ha ini nem tart igényt a kartervédőre akkor engem érdekelne.
havernak 3 éve van meg, egy vezérműlánc cserén kívül nemigen volt jelentős hibája
Sziasztok!
Nektek semmi bajotok nincs a Honda Xl600R-ekkel?
Az enyém 1,5éve van meg, de mindig van valami baja :/
Most például, motoroztam szombatok 7-8órát, este még indult 1-re, ma reggel is indult 1-re, bemelegítettem, elindultam vele és egy 200m múlva megállt. elment a kompresszió belőle....
szerintem végig is dugta csak a fiu szintet:)
janszi olyan elégedett orcával áll a gépek között mintha végigdugott volna egy leánykollégiumi szintet
mai délután.) Janszival+ jön még egy kis videó is
Az úgy volt hogy kapott màsik külsőt belsőt. De a külső szarul volt kopva. Visszacserèltem. Aztàn a tùra vègère kiszakadt szeleppel àllított be az udvarba!
175 cm vagyok
szerintem gyárilag 15 ló sincs az ilyenekben.......
aztán amilyen állapotokban szoktak ezek lenni még 10 sincs
Sokan Mekkora valótlanságot állitanak ,különösen ami a lóerőket illeti! 40 lóerös 125-ös négyütemü motor?4 T
Szevasztok! Mennyibe van egy bontott központi telló az XL 200 hoz? Ha tudná valaki,meg köszönném
végülis már fölötte van
olyan 300 felé jár a teljes összeg, ebben már az átíratás is benne van
más

havernak csináltunk egy tavaszi szervizt aztán akkor vettük észre hogy el van törve az a csavar ami a rugóstagot tartja felül
letört anyával együtt
hogy csinálta nem tudom.......
a légszűrőszivacsot módosítottam neki, aztán most van egy plusz réteg benne, neki is beépítettük a spirálcellás akkut, már csak a kormánycsapágyat kell kitakarítani de meguntam a dolgot majd szét durran a fejem a takonytól
Jaaaa akkor én kérek elnézést Úgy emlékeztem 250 fölött vetted Igy akkor csak 70.000-el volt olcsóbb
220volt az enyém, akkor ő 120ért vette
De az övé meg olcsóbb volt több mint 100.000 jó magyar forinttal
nem vagyok irigy mert az enyém szebb is meg jobb is
nem ismerem azt a típust
de a többinél a szívó 0,1mm a kipufogó meg 0,15mm
jool van meg reggel volt es hirtelen igy jutott eszembe
Biztos azért nem reagál mert irigy rád,hogy olcsóbban vetted az XT-t mint ő Innen keresd ki és töltsd le a megfelelő leirást.
Szia véletlen nem tudsz egy oldalt ahol meg nézhetném a szelep hézagot mert ini nem nagyon reagál?
De az úgy jobban hangzik,hogy "Milyen magas vagy?".
csak te gondolod