Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondom azt hogy 100% hogy szar mert lehet,hogy én basztam ki vele még akkor mikor az volt benne mikor a tuning karbit állítgattam és az pedig túl sok anyagot adott a motornak ami köztudott,hogy a forró gyertyának a túlzottan sok anyag nem tesz jót mert megrepedhet a porcelán de az a furcsa hogy azután még ment kb 7-800 km-t a gyári karbival
Nem szabad drótkefével, vagy fém szerszámmal belekapirgálni. A fém részecskék rákenődnek a porcelánra és áthúz rajta. Ezzel nem azt állítom, hogy te ezt tetted.
fasza akkor még egy szemét...... mikor lesz már ennek vége?
van már olyan műanyag rajta persze nem gyári csak elég hülye szögből fotóztam igy nem nagyon látszik...
Nekem a tavalyi túrán ment az iridiumos ngk 550 km + még utána mentem vele kb 200 km -t aztán leraktam a motort,és most mikor már inditottam az összerakás után először már nagyon nehezen indult.Most mikor kiszedtük belül szikrázott a porcelánnál
amin tud az ember sporol pl én az ülés áthuzáson de ilyesmit nem kezdenék el magam föleg mert gépem sincsen és gányoltatni sem akartam zughegesztövelök csinálták
én nekem nemvált be 3db dobtam ki sőt egyszer szanaszétt szedtem mert kicseréltem a gyertyát beindult szépen 2perc után megállt és nemindult azt hittem más baja lett, és gyertya volt félnap után kiderült
A hátsó féklámpakapcsoló mellett van egy rögzítési pont a kipufogóhoz. Oda én csináltattam volna az összekötőcsőre egy menetes szemet. Úgy stabilabban tartaná a rendszert.
A rugóstag mögé meg csinálj valami műanyagot a gyári sárfogóra, hogy ne verje telibe a kerék a rugóstagot sárral, szutyokkal!
köszönöm holnap veszek mert már nemmerek elmenni messzebb
akkor én egész jól megúsztam a hegesztést, magam hegesztettem. bár gondolkodtam elviszem valakinek
most rendesen beszartam mert direkt iridiumos ngk vettem mert a többi fos volt....remélem azert pár 1000t kibir
Denso x24epr-u9
persze amint eljutok a beindításig de a karbi még nincs hozzá igazítva persze lehet hogy nem kell de ez majd indítás után elválik sztem péntek szombat környékére megleszek vele...... 17 ezer volt az hegesztés anyagosan
jó lett gratula hozzá. és hangját halhatjuk?
kész a hegesztés.... olaj olajszürő bele apróbb dolgok ..lámpa bekötés benzin bele és..........
most is az van benne .
milyet érdemes? a 3-dikat teszem bele 60km alatt
Még véletlenül se vegyél NGK-t
sziasztok
hol érdemes gyertyát venni már megint durogg megáll most cseréltem nemrég
csak a hosszu hétvége bocsi elírtam csak tabletröl vagyok azt furcsa.,
amit meg lett nézve közlöm majd mi lesz! de csak a hisszú hétvégén lesz rá idő.köszönöm mindenkinek a segítséget! most el köszönök sziasztok!
szia azt is meg nézem majd! köszi a tanácsot!
köszönöm!
Jogos a kèrdès nèzd meg azt is!
Vízpumpánál nem lehet szar a tömítés, vagy a szimering?