meg nézem! a fagyáló nem erős mert csak -6 os azt mérték.lehet az lesz a ludas. de meg nézem a termosztátot is! köszönöm a infókat! hétvégén irok hogy mi lett.
Ha tömìtès lessz a termosztàtodat nèzd meg nem e maradt zàrva aztàn azmiatt èget el a tömítès, meg mèrnèk egy fagyàllòt nem e a hideg nyomta szèt a fejet!
sziasztok! olyan gondom van hogy van egy xr650r-em és a olaj vízes,valamitn a hütőben is olaj van.mi okozhatja ezt? hengerfej tömités? remélem nem maga a hengerfej lesz a baj.de hátha valaki járt már igy és remélem valami ólcsobb lesz mint a hengerfej.
Kész lett a másik xl-em is vkit nem érdekli megvételre? :D Nagyon fainul néz ki igazi retro enduro :D Ilyen-e csak még saját kép nem sikerült róla :) Új dugú új szelepek új olaj stb stb...
nekem mindegy ha kell viheted.......
csak előtte szólj aztán összeszedem a kacatjait
meg akartam csinálni anno, de a lustaság győzött még a telószimmeringeket is megvettem hozzá
ini
kb 3-5 bringa vázam van szerte szét
egy darabig csináltam ithon a bringákat meg vettem olcsó bringákat meg eladtam és volt,olyan amikor volt kb 20 bringa szerte szét szedve
én elrakok minden kacatot mert sosem tudom mikor mit építek
Csináltam már rendelésre mz vázból bringát mert azt kérték
sjanika@vipmail.hu
csak előtte szólj aztán összeszedem a kacatjait
meg akartam csinálni anno, de a lustaság győzött még a telószimmeringeket is megvettem hozzá
kb 3-5 bringa vázam van szerte szét
egy darabig csináltam ithon a bringákat meg vettem olcsó bringákat meg eladtam és volt,olyan amikor volt kb 20 bringa szerte szét szedve
én elrakok minden kacatot mert sosem tudom mikor mit építek
Csináltam már rendelésre mz vázból bringát mert azt kérték
de van saját kert meg ratár
kerekek, kormány és ülés nélkül(üléslemez megvan valahol)
hátsó rugóstag szar
tank ép de nincs csap hozzá