Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnèzem a hengerfejet itt kint hogy mennyi, de remènykedjünk hogy csak tömítès lessz!
meg nézem! a fagyáló nem erős mert csak -6 os azt mérték.lehet az lesz a ludas. de meg nézem a termosztátot is! köszönöm a infókat! hétvégén irok hogy mi lett.
Ha tömìtès lessz a termosztàtodat nèzd meg nem e maradt zàrva aztàn azmiatt èget el a tömítès, meg mèrnèk egy fagyàllòt nem e a hideg nyomta szèt a fejet!
vizet nem láttom hogy fogyna.csak hogy olajos egy kicsit.meg olaj cserén azt vettem észre hogy vízes az olaj. remélem meguszom tömitéssel.
szia! nálam olyan 5-6éve van.
sziasztok ha kell valakinek dominátor gyári oldal doboztartók eladók a pár 3500.-
Miòta van nàlad a gèp? Vized olajad fogy?
Hengerfektömítès okozhatja, szèt kell szedni aztàn meglàtod hogy nagy a baj vagy kicsi!
sziasztok! olyan gondom van hogy van egy xr650r-em és a olaj vízes,valamitn a hütőben is olaj van.mi okozhatja ezt? hengerfej tömités? remélem nem maga a hengerfej lesz a baj.de hátha valaki járt már igy és remélem valami ólcsobb lesz mint a hengerfej.
ez van sajnos
ok
most megyek mert meló van de estére rakhatsz fel képeket
sjanika@vipmail.hu
láttad a képeket? vagy csináljak még képeket? ja és összerakjam valamennyire?
azt gondoltam mindenkinek így kellene
oké meg dumáljuk
le szervezem azt megy érte egy teherautó mint futár
Kész lett a másik xl-em is vkit nem érdekli megvételre? :D Nagyon fainul néz ki igazi retro enduro :D Ilyen-e csak még saját kép nem sikerült róla :) Új dugú új szelepek új olaj stb stb...
nekem mindegy ha kell viheted.......
csak előtte szólj aztán összeszedem a kacatjait
meg akartam csinálni anno, de a lustaság győzött még a telószimmeringeket is megvettem hozzá
fotengelyt meg a gyujtas deknit postaert atveszem
en kutyamat is mar paran megvettek volna de nem adom
ini
kb 3-5 bringa vázam van szerte szét
egy darabig csináltam ithon a bringákat meg vettem olcsó bringákat meg eladtam és volt,olyan amikor volt kb 20 bringa szerte szét szedve
én elrakok minden kacatot mert sosem tudom mikor mit építek
Csináltam már rendelésre mz vázból bringát mert azt kérték
rosszul szamolsz ....a kutya es kaja arat ne vedd es a kotelezo oltasokat se
írtam vihető olcsón egyben ha kell de lekell jönni érte mert egyben nagy a súly
nekem a lakás 28nm
de van saját kert meg ratár
ez egy cagiva ar350-es váz
kerekek, kormány és ülés nélkül(üléslemez megvan valahol)
hátsó rugóstag szar
tank ép de nincs csap hozzá