Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tervben van valami hozzáértővel kifüleltetni mi lehet az
azóta két olajcsere is volt és ugyanaz a hang
állítólag olyanok ezek mint a vénasszonyok, agyon sem lehet verni őket csak ha nagyon akarja az ember
Egy hosszabb túra előtt lehet hogy rá kéne nézni...
jav: annyira nem csúnya......
megvan még
annyira csúnya de nem odaillő, nem tudom miféle
nem olyan hang mint haver xl lánchangja, pedig arról az oldalról jön
de az ára is olyan volt hogy belefér még pár tízezres javítási költség
Jogos! A csúnya hanggal mi van ami a blokkból jött?
azért kicsit tartok az xt-től is....... avval nem mernék egyből erdélybe menni mint az xr4-el anno
előtte lecsavarok vele legalább egy ezrest itthon
Gratulálok
Írtam már ne foglalkozz azzal mit írok, nekem nem hiányzik ez a felesleges faszság! Köszönöm a megértést!
Persze hogy nem,azért csak valami nagyon öreg masinát kapni.
azért 150ig jó gépet nem lesz könnyű találni
vagyis olyant amire ne kelljen költeni egy éven belül tízezreket
A legnagyobb bajod neked az,hogy nem érted azt amit mondani akartam....
Eszem ágában nem volt kekeckedni,csak egy szimpla megjegyzés volt,aminek a végén még gondolkodtam is hogy mosolygós vagy kérdőjeles szmájlit tegyek......úgy látszik rosszul döntöttem,mert nem értetted meg a lényeget. Amikor én reagáltam az írásodra,akkor még nem volt ár megjelölve......
Így van, egyetértek
Mindenkinek az a jó autó amit szeret, a szerelőnek az a jó amt nem kell szerlni skokat, a sportembernek ami jól megy, a családosnak meg amibe jól tud pakolni
Lehetne errol beszelni akar mennyit....egyik ebbe jobb masik abba
astrával 500km egy katasztrófa
sopron oda-vissza 1 megállással és másnap is még alig tudtam menni
Subaru , az a legjobb autó !
Ledurrantasz vele 300km.t és nem vagy fáradt, az astrában pedig megérzed ez a különbség
beleülni a 123as merci is nagy királyság
olyannal szoktunk menni a balatonra pecázni
Én nem vitatkozok,leírtam a véleményem. És pont azt írtam le hogy tök mindegy kinek milyen motorja van,attól még motoros. Én egy ETZ-s,vagy Simsonos-t sem nézek le,és pl akinek egy vadiúj 4-5millás BMW-je van,arra meg nem irigykedek. A fejekben rendet kéne tenni,és nem acsarkodni! Mindenesetre én azt kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma,és vehessen egy olyan motort amilyet csak szeretne! Megpróbáltam megfogadni! Emlékszel rá hiába honda forum tisztában van vele mindenki hogy vannak jó gépek más márkáknál is! és nem tilos ezekről beszélni!
Csak annyi hogy bele ulsz es siman jobb mint egy fabia vagy pl az en 2003-as cliom ami szerintem eleg joo auto ahhoz kepest hogy francia.
Mindenkinek csak az különleges amivel szimpatizál szerintem, nekem sem különleges a BMW műszerfala mert nem sokat változott 80 óta
Mindegy Colt én úgy veszem észre nem nagyon tetszik miket írok, mert a felsorolásba nem volt honda tény utánna kiderült mennyi pénz az amit rászán a gépre, irom hogy igaz vedd semmisnek, de te nem veszed.... mindegy ne foglalkozz azzal én mit írok ide aztán késsz! köszönöm a megértést! ezhejett ajánlhattál volna a srácnak egy konkrét motort és megoszthattál volna velünk más géppel való tapasztalatodat is!
nem mondom hogy szar, de nincs benne semmi különleges.
persze az f astrámtól jobb
Okos enged,hagyjuk! Nem tudom miért kekeckedsz velem mindig.....
És én erre mit írtam?