tervben van valami hozzáértővel kifüleltetni mi lehet az
azóta két olajcsere is volt és ugyanaz a hang
állítólag olyanok ezek mint a vénasszonyok, agyon sem lehet verni őket csak ha nagyon akarja az ember
megvan még
annyira csúnya de nem odaillő, nem tudom miféle
nem olyan hang mint haver xl lánchangja, pedig arról az oldalról jön
de az ára is olyan volt hogy belefér még pár tízezres javítási költség
A legnagyobb bajod neked az,hogy nem érted azt amit mondani akartam....
Eszem ágában nem volt kekeckedni,csak egy szimpla megjegyzés volt,aminek a végén még gondolkodtam is hogy mosolygós vagy kérdőjeles szmájlit tegyek......úgy látszik rosszul döntöttem,mert nem értetted meg a lényeget. Amikor én reagáltam az írásodra,akkor még nem volt ár megjelölve......
Mindenkinek az a jó autó amit szeret, a szerelőnek az a jó amt nem kell szerlni skokat, a sportembernek ami jól megy, a családosnak meg amibe jól tud pakolni
Én nem vitatkozok,leírtam a véleményem. És pont azt írtam le hogy tök mindegy kinek milyen motorja van,attól még motoros. Én egy ETZ-s,vagy Simsonos-t sem nézek le,és pl akinek egy vadiúj 4-5millás BMW-je van,arra meg nem irigykedek. A fejekben rendet kéne tenni,és nem acsarkodni! Mindenesetre én azt kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma,és vehessen egy olyan motort amilyet csak szeretne! Megpróbáltam megfogadni! Emlékszel rá hiába honda forum tisztában van vele mindenki hogy vannak jó gépek más márkáknál is! és nem tilos ezekről beszélni!
Mindegy Colt én úgy veszem észre nem nagyon tetszik miket írok, mert a felsorolásba nem volt honda tény utánna kiderült mennyi pénz az amit rászán a gépre, irom hogy igaz vedd semmisnek, de te nem veszed.... mindegy ne foglalkozz azzal én mit írok ide aztán késsz! köszönöm a megértést! ezhejett ajánlhattál volna a srácnak egy konkrét motort és megoszthattál volna velünk más géppel való tapasztalatodat is!
azóta két olajcsere is volt és ugyanaz a hang
állítólag olyanok ezek mint a vénasszonyok, agyon sem lehet verni őket csak ha nagyon akarja az ember