Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz Andrush de hegyetmászni azért kel nyomaték crm 250?
janszi odaadné sztem 140 ért azm tx et
Van egy Italjet robogóm... most lettem kész vele. Háát megér 100-120ezret, bár 80ért látom. 60at költöttem rá, mindene új. El akarom adni.
A piac meg halott, csere-bere beszámítás se nagyon megy. Nincs pénz ilyenkor tavasszal
Én nem akarom fényezni a Yamahát de én most DT 125LC2-őzök éppen! YPVS nekem kellemes meglepetés volt a váltás..pedig féltem tőle hogy nem lesz elég jó az 500as XL után...de meglepett
akkor mar inkabb XL
de lehetséges. volt kx125. nagyon jó volt. volt Rx50 is. azzal hegyet is másztam, bár lendület kellett
Tényleg Nimi ötletéhez mit szólsz? 2T
Lány lesz ! Hejjj sose tudtam elképzelni

Xt600 lesz. Még vadászom.
2t nem jöhet szóba?
Hát akkor én Gratulálok a picihez! Fiu oder Lány?
Ha ennyi a rászánt összeg akkor pl tényleg a 600as Xl...sulyba olyan 130kg! hozzá lehet szokni! én 63kilóval az 500ast állitgattam felfele
grat:)
Jól Ez van. Még 2hét és apuka leszek Valamit kell a garázsban szerelni. Legyen mit kivinni kipróbálni
a Cagiva AR350 hatalmas feketelyuk..ha könnyü motor akkor amit Nimi sorolt fel! A DR350 pl egy kellemes meglepetés! a DRZ szintén..kérdés mennyi amit rá szánsz! a leiortak alapján olyan 150re saccolnék hogy kb annyit..annyiért viszont nem kapsz DR350et sem se drz-t se! Jól gondolom?
xl 600 at is nézhetsz jó kis gépek
déni az ár és a suly jó.. de ma szolt a hegesztö hogy a dobom nem savállóbol van hanem titán anyag igy hosszabb a hegesztés és anyag ár is szoval 1-2 hétig nemigen tudok ilyesmire befetetni ha lesz vevöd rá add el ha nem akkor beszélünk még jó igy?
DR 350? TT350? drz400? Durvább wr400-450 ilyesiket néztél, modjuk it más árak mozognak..
Nem vagyok otthon az 1hengeres nagymotorok terén. Igen, próbálok könnyű gépet keresni. Néztem már Cagiva 350 de hát azt szerelgetni...
Hát ezaz, sok a bontott mer szarok, azoknak is a hengerfeje gázos, ráadásul vizhűtéses, de ha patakozni akarsz sztem könnyebb gépet keress!
a KLR-t nagyon sokan szidják! Elég szervizigényes egy jószág cserébe nem is könnyű!a Yamahához van vastagon alkatrész és egy XT-t nem könnyü agyonverni!
Hogy értitek hogy a KLR600 nem jó? Nehéz? gyenge? a képesmotoron rengeteg bontott van, sok hirdetővel. Nekem fontos hogy patakon elmenjek, kidőlt fákon. Eddig csak quaddal mentem, fel-le az erdőből. Most pénzem 2kerékre van. Havi 1-2 alkalom. Van egy KLR600 elég jó áron, azért írtam
Meg a Hondához Yamahához rengeteg az alkatrész! a 600asokhoz
a KLR-t is hanyagold véleményem szerint az XT-vel nem tudsz viszont mellé nyulni
Klr 600 az egy rakat fos, az xt megbizhatóbb sokkal, xlt is nézhetsz sztem 600ast az rmg-k is jók és az gombos
Köszönöm a tanácsokat ! KLR600 illetve xt600 szemezek akkor.
Szia!

Nekem volt 82'-es 500R-es Xl-em! amire figyelni kell az a hengerfej..azt állitólag zabálja...egy évet nyuztam de semmi..ha az tönkremegy nem találsz hozzá másikat az tuti! A karbi nem nagy szopás van benne membrán de könnyen átlátható szimpla karbis!a 88as már dupla karbis.. 34lóerő papiron elég nyomatékos kis gép de mint emlitettem az alkatrész ellátása nem a legjobb!Tehát én inkább 600as R-est néznék ilyen célra!