Van egy Italjet robogóm... most lettem kész vele. Háát megér 100-120ezret, bár 80ért látom. 60at költöttem rá, mindene új. El akarom adni.
A piac meg halott, csere-bere beszámítás se nagyon megy. Nincs pénz ilyenkor tavasszal
Én nem akarom fényezni a Yamahát de én most DT 125LC2-őzök éppen! YPVS nekem kellemes meglepetés volt a váltás..pedig féltem tőle hogy nem lesz elég jó az 500as XL után...de meglepett
Hát akkor én Gratulálok a picihez! Fiu oder Lány?
Ha ennyi a rászánt összeg akkor pl tényleg a 600as Xl...sulyba olyan 130kg! hozzá lehet szokni! én 63kilóval az 500ast állitgattam felfele
a Cagiva AR350 hatalmas feketelyuk..ha könnyü motor akkor amit Nimi sorolt fel! A DR350 pl egy kellemes meglepetés! a DRZ szintén..kérdés mennyi amit rá szánsz! a leiortak alapján olyan 150re saccolnék hogy kb annyit..annyiért viszont nem kapsz DR350et sem se drz-t se! Jól gondolom?
déni az ár és a suly jó.. de ma szolt a hegesztö hogy a dobom nem savállóbol van hanem titán anyag igy hosszabb a hegesztés és anyag ár is szoval 1-2 hétig nemigen tudok ilyesmire befetetni ha lesz vevöd rá add el ha nem akkor beszélünk még jó igy?
a KLR-t nagyon sokan szidják! Elég szervizigényes egy jószág cserébe nem is könnyű!a Yamahához van vastagon alkatrész és egy XT-t nem könnyü agyonverni!
Hogy értitek hogy a KLR600 nem jó? Nehéz? gyenge? a képesmotoron rengeteg bontott van, sok hirdetővel. Nekem fontos hogy patakon elmenjek, kidőlt fákon. Eddig csak quaddal mentem, fel-le az erdőből. Most pénzem 2kerékre van. Havi 1-2 alkalom. Van egy KLR600 elég jó áron, azért írtam
Nekem volt 82'-es 500R-es Xl-em! amire figyelni kell az a hengerfej..azt állitólag zabálja...egy évet nyuztam de semmi..ha az tönkremegy nem találsz hozzá másikat az tuti! A karbi nem nagy szopás van benne membrán de könnyen átlátható szimpla karbis!a 88as már dupla karbis.. 34lóerő papiron elég nyomatékos kis gép de mint emlitettem az alkatrész ellátása nem a legjobb!Tehát én inkább 600as R-est néznék ilyen célra!
A piac meg halott, csere-bere beszámítás se nagyon megy. Nincs pénz ilyenkor tavasszal
Xt600 lesz. Még vadászom.
Ha ennyi a rászánt összeg akkor pl tényleg a 600as Xl...sulyba olyan 130kg! hozzá lehet szokni! én 63kilóval az 500ast állitgattam felfele
Nekem volt 82'-es 500R-es Xl-em! amire figyelni kell az a hengerfej..azt állitólag zabálja...egy évet nyuztam de semmi..ha az tönkremegy nem találsz hozzá másikat az tuti! A karbi nem nagy szopás van benne membrán de könnyen átlátható szimpla karbis!a 88as már dupla karbis.. 34lóerő papiron elég nyomatékos kis gép de mint emlitettem az alkatrész ellátása nem a legjobb!Tehát én inkább 600as R-est néznék ilyen célra!