Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki csinálta amúgy?
Gondolom hogy szarul esik,de ne törj le,meg fog oldódni! Nem olyan nagy hiba ez,és remélhetőleg gyorsan ki is javítja a csóka.
hát ezt hozta a nyuszi...nekem
ráadásul a nap is kisütött
így van garancia csak túlságosan sok energiámat fektettem ebbe a 4 hónapba és úgy érzem ez mind semmi volt... föleg hogy egy használhatatlan kacat áll kint..
Hát ez az! Már az olajleeresztő csavart sem csinálta meg,pedig megbeszéltétek.....
Egyszerűen hanyag munkát adott ki a kezéből,aminek Te iszod a levét.
Ha ennyire nem figyel oda a részletekre,akkor valószínűleg a síkot sem ellenőrizte,csak összedobta az egészet. Garancia!
mind1 .... nem lényeges biztosan kijavítja..
XL-em detto ugyan ugy csinalt...neha mint egy Tatra nyelgazon maskor meg semmi
nem tudni.......csak tapogatózik mindenki.....
olajleeresztövel meg nem szaroztam 14 menetfuró és csavar bele ..
biztosan lehúzta rendesen mert minden menetet kijavítattam vele a blokkon és így remélhetőleg ezekre figyelt...olajleeresztöt kivéve
ini 1 éve lett feujitva rendesen dugo gyürü és furás uj vezérmülánc kb 2000 km van benne uj a feszítö szerkezet 4ezer kilométer van a blokkban így mit lehet még ujítani rajta?
Persze hogy nem neked kell megállapítani ha beadtad egy szerelőhöz,én nem is mondtam ilyet.
Viszont akkor nagy az esély rá hogy az lesz a hiba....
Arra nem gondolnék hogy nem húzta le rendesen,de bármi lehet ezek után...
sok esetben az is hiba a leharcolt gépeknél hogy 1000 más kínja is van(lehet) azon felül amit az ember meg akar javíttatni
ezért nem is vittem a hondát generálra mert nem jött annyi zseton össze hogy megcsináltatni fullra
szóval az idei év is a füstölés jegyében telik el
szerencsére van 1000ft-os olajam még vagy 10 liter füstölhet
mondjuk nem értem a dolgot mert néha úgy füstöl mint egy 2t wartburg néha meg semmit...... lehet sok olajat nyomok bele
na de a hegyre meg sok olaj kell......
ha kellet volna sikolni az sem lett volna baj mert kizifettem volna de a sikolás szükségességét nem nekem kell megállapítani...
akkor újra kell sikoltatni a hengerfejet?
Ha nem tudod leharcolni a szerelőnél, akkor megcsinálom neked ingyen.
Síkba lett húzva a hengerfej?
itt a paszta semmit sem ér
olyan gáznyomások vannak hogy nem is gondolnád
egyszer egy nyitott csőbe tettünk terelő lemezeket aztán csak tesztnek 2 helyen belepontoztam hogy meghallgatni pont jó lesz
simán kitépte a helyéről a lemezt......
az rendben van én meg is értelek mert ennél idegesítőbb dolog nincsen amikor már azt hiszed és mégse én a helyedbe megnyugodnék (egy-két sör is kell) aztán újra pasztáznám ha egyátalán van paszta rajta vagy már hallottam olyat is ,hogy nem volt rendesen meghúzva a csavar és azért fúj ki, de ininek van végül is igaza ha te ezért fizettél vissza kell vinni
ha normális szerelő akkor így csinálja ,ingyen és hozza viszi
ini igazad van de én tapotatt sem viszem eddig hoztam vittem vártam türelmes megértö és egy barom voltam....... oldaj meg a saját szakállára filért nem fizetek már..
más okosság nincs, vissza kell tolni aztán kideríti mi a hiba
tyutyu frissen hoztam el a szerelötöl ...
szar a tömítés?egy újra pasztázás nem oldaná meg a problémát?