Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az 500asról van szó akkor igen paszta mindenképpen én még tömítéssel nem találkoztam oda.
Igen, sajnos....
Csinálj egy nevet és jelölj be....
Nem is veszek többet NGK-t az biztos
Képek Facebookon......
Aki nem talált meg: Hartinger Gergelyt keresse
én most irridiumosat vettem ngk ban de hamar meg tudom majd mondani mennyire szar:) Déni lemérted a gépet?
nekem bedadog félszivatón ha menni akarok vele, kéri a normál állást, azután már nincsen gond kiváncsi leszek a mikunira azt irják nem kell szivató csak egy gázt kell huzni, akkor minek raknak rá szivatót?
olyan
párszor be is szoptam mert 80km/h ig ugyanúgy megy mint anélkül csak utána megy furán
Neked is 2 állásos a szivatód?
Tömités jobb lenne sztem
Szia!Még egy kis segítség kellene.Holnap rakom össze az xl-t,és zt szeretném tudni,hogy a két blokkfél közé kell paszta?
előre is köszi!
az azért lehetett mert a másik fos volt
pl nekem az xr4 elég szarul indult, huzigálni kellett a gázt hidegen percekig mert leállt(utána még nagyobb cumi volt az indítás)
most a densoval szinte mindig elsőre indul, és van alapjárat rendesen, nyugodtam ott lehet hagyni fél szivatón mert nem áll le
Azért kipróbálom én jó áron szerzik
Haver vett az xt660ba ngt azt mondja másabban jár alapjáraton jobban veszi a gázt.. nem láttam de hiszek neki
minek az?
ha nem írja elő akkor semmi értelme, se nem lesz jobb se szebb se semmi csak 2x vagy akár 5x drágább
amúgy persze hogy van.....
Densoban is van iridiumos?
hiába mondom hogy az ngk fos........
már a hamisat is hamisítják, a hivatalos forgalmazó is szart árul
Képek beszámoló, vasárnap este van és nem ég a hondafórum? Hogyvanez? pedig esemény az volt :D
Havernak 4 et kellet kukába dobni, 1 inditást kibirt utána össze vissza szikrázott!
nocsak mar az is szar?
Igen csak az NGK iridiumos gyertya szopatott meg az miatt nem indult
Masteron mocija végül is elindult?
mennyi km-t mentetek vegul?
ilyenkor bort kell inni az jobban melegít
én még a kutyám is infrával melegítem éjjel
Hideg nem volt annyira vészes, éjszaka elkezdett esni a hó, reggelre meg kúrva nagy szél +hó... ha ez a 2 dolog nincs megyünk tovább, de így is motoroztunk egy jót szerintem .
Volt minden első nap, patakon átkelés, keskeny fa gyalog hídon, stb stb... És még a sört is gyórsan kellet inni mert nyitás után 1 percre már kásásodott :D