nekem bedadog félszivatón ha menni akarok vele, kéri a normál állást, azután már nincsen gond kiváncsi leszek a mikunira azt irják nem kell szivató csak egy gázt kell huzni, akkor minek raknak rá szivatót?
az azért lehetett mert a másik fos volt
pl nekem az xr4 elég szarul indult, huzigálni kellett a gázt hidegen percekig mert leállt(utána még nagyobb cumi volt az indítás)
most a densoval szinte mindig elsőre indul, és van alapjárat rendesen, nyugodtam ott lehet hagyni fél szivatón mert nem áll le
Hideg nem volt annyira vészes, éjszaka elkezdett esni a hó, reggelre meg kúrva nagy szél +hó... ha ez a 2 dolog nincs megyünk tovább, de így is motoroztunk egy jót szerintem .
Volt minden első nap, patakon átkelés, keskeny fa gyalog hídon, stb stb... És még a sört is gyórsan kellet inni mert nyitás után 1 percre már kásásodott :D
Aki nem talált meg: Hartinger Gergelyt keresse
párszor be is szoptam mert 80km/h ig ugyanúgy megy mint anélkül csak utána megy furán
előre is köszi!
pl nekem az xr4 elég szarul indult, huzigálni kellett a gázt hidegen percekig mert leállt(utána még nagyobb cumi volt az indítás)
most a densoval szinte mindig elsőre indul, és van alapjárat rendesen, nyugodtam ott lehet hagyni fél szivatón mert nem áll le
ha nem írja elő akkor semmi értelme, se nem lesz jobb se szebb se semmi csak 2x vagy akár 5x drágább
amúgy persze hogy van.....
már a hamisat is hamisítják, a hivatalos forgalmazó is szart árul
én még a kutyám is infrával melegítem éjjel
Volt minden első nap, patakon átkelés, keskeny fa gyalog hídon, stb stb... És még a sört is gyórsan kellet inni mert nyitás után 1 percre már kásásodott :D