Helló!
Nekem van egy 500, de egy kicsit leamortizáltam esetleg ha fel szeretnéd újítani akkor keress meg
A karburátornál semmi különlegesség nincs én nem is piszkáltam bele csak takarítottam. Az enyémen van kézi és berúgókaros deko is. A fék, hát a dobféktől ne várj olyan sokat főleg ha vízes sár kerül bele el tud fogyni..... A súlya nem nehéz... kezelhető!
Elhatároztam hogy szerzek egy XL 500 R motort. Kinéztem 2őt. 1982 és 1988as. Szeretném ha leírnátok mire figyeljek vásárláskor. áll. új dugóval adják új szelepekkel az egyiket.
Tudom egyszerű a gép. A karburátora mennyire bonyolult ? Membrános? Vagy olyan mint 2T ? régen tudták bonyolítani.
Berugókaron is lenni kell dekompresszornak?
Fékjei? motor súlya mekkora?
Nekem Erdélybe kellene hegyetmászni, túrázni mint egy quaddal.
sok haszos dolgot meg találsz ott
Rakjál fel egy WinRAR -t....
Na majd mindjárt orvoslom a bajt
Yamaha xt 600 rendszámos szeptemberig vizsga is van már csa Seat inkam kéne eladni vagy lerakni valakinek letétbe és mehetnék érte
az első villaszár átmérőlye 41mm a vázba a csapágytengely 27mm
a váz súly rugostaggal villával 32kg körül van
Sziasztok!
asszonyéval nem kavarok
ennyi látszik:
az asszonynak van, de idegbeteg ha nem jó
Nekem van egy 500, de egy kicsit leamortizáltam esetleg ha fel szeretnéd újítani akkor keress meg
A karburátornál semmi különlegesség nincs én nem is piszkáltam bele csak takarítottam. Az enyémen van kézi és berúgókaros deko is. A fék, hát a dobféktől ne várj olyan sokat főleg ha vízes sár kerül bele el tud fogyni..... A súlya nem nehéz... kezelhető!
Elhatároztam hogy szerzek egy XL 500 R motort. Kinéztem 2őt. 1982 és 1988as. Szeretném ha leírnátok mire figyeljek vásárláskor. áll. új dugóval adják új szelepekkel az egyiket.
Tudom egyszerű a gép. A karburátora mennyire bonyolult ? Membrános? Vagy olyan mint 2T ? régen tudták bonyolítani.
Berugókaron is lenni kell dekompresszornak?
Fékjei? motor súlya mekkora?
Nekem Erdélybe kellene hegyetmászni, túrázni mint egy quaddal.