Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem beszéltem. Lehet hogy ott derül ki, hiába faggatom. Attól tudok rosszul lenni. volt hogy góréból toltak ki egy Buell-t, ömlött az olaj belőle, de telefonba áradozott, jól is nézett ki.
ezek mind drágák hiába ajánlom, mind pénztárcafüggő, egy xr 400 380 körül kezdődik meg a többi is!
KLR szar. Kollégámnak van. Rohadt nehéz dög. Ha hiányzik, hogy esetleg szívjál a vízhűtéssel, vegyél nyugodtan. Akkor már inkább egy TT350.
Igen. 350-400 :D nagy dög rámesik... ettől félek. A suzuki lzt400 egyszer rám esett, de egy lábbal lerúgtam.állítólag az 160kg max. mondjuk én 80kg és 190cm magas vagyok.

Nah majd lesz valami. meg kell hallgassak pár motorhangot is hozzá. Cagiva kecsegtető lehet, mert gondos kezekben volt az látszik rajta :

ez
Mindent ajánlasz neki csak pont Hondát nem
XR 400R!
gyanúús hogy nincsen leírás, beszéltél már vele?
lelkesen bújom a hirdetéseket. Képes motor, használtautó, apród... na hátha. a Robogóra van biztos vevőm, 90ezerért, aztán még az eldugott pénzem de az nem sok. Lenne Pásztón egy KLR600 mint már írtam.itt

Még üzletnek is jó lehet. De ezzel saralni... Meg hát 300km van,.
XR 400.
Az arany középút.
Ja hát többet ki kell próbálni, én a 4tre szavaznék azért nagyon jó alul a nyomaték főleg mikor hirtelen kell aztán nem tudod fordulatra venni a 2t-t. De az a másik oldal tényleg ha faszul esik netán úgy dől rád hogy le se tudod szedni a nehéz motort az se jó. jönnek még a forumosok többen és lessz még tanács, de sztem ez a 350 4t ben ami még jó vállalható nagyon szar helyeken esetleg 400 de a 600 csak szopás!
Erről lebeszélnélek. Régóta hirdetik itt-ott. Még az elején valami hibával volt hirdetve. Gondolom most már próbálják titkolni és hamar megszabadulni tőle.
a CR zabál,ráadásul üzemórás! az biztos hogy megy mintha muszály lenne de....hát nem tom! Nehéz dolog ez! Engem is próbáltak terelgetni az itteni szaktársak kisebb nagyobb sikerekkel! a 2T-re azt mondták akkor csináljam ha szeretem szerelgetni!Sok bajom eddig nem volt vele csak kopó cuccok! az meg mindegyikben benne van..reméljük igy is marad
Adjatok egy HONDÁT oda adom összes pénzem
Hmmm igen, régebbi hirdetés. Néztem még 2 cr125 is. Visszatérve Aprilia Tuareg 125 2személlyel a dombokon, hegytetőre egyedül feltoltam... lefele egyedül ültem rajta. a többi emelkedő jól ment mondom 2személlyel. Meg hát nem is oda való. Áttétel kérdése minden lehet 125marad, bár a fogyasztása ááá
én jártam már rosszul annó az XL-el..a történet az Inotai salakdombon történt..tesztelgettem hanyadikba megy fel szembe a salakon a motr..3ba gond nélkül vigan vette az akadályt! ez kb olyan 30méteres felfutó volt és elég meredek..aztán 4edikben is megpróbáltam..nem jött be..nekifutási lehetőség nem volt tehát csak nyomatékból..a motor eldölt én leugrottam és ugy állt meg hogy a kerekei néztek a dombtető felé... gondolkodtam hogy kéne felállitani..aztán megfogtam a csomagtartót és 180fokkal megforditottam a motort fekvő helyzetében..a kipu tele salakkal meg hát az idomok se dijazták
Mintha azt mondta volna hogy van egy 250es meg egy 500as xle őt is meg lehet kérdezni!
lacának viszont van egy 250es xlje asszem
Ez is igaz!
Ezt a gépet régóta hirdetik szerintem van valami kis baja, mekkorák ezek a hegyek mert azért egy xt-t partnak felállítani kemény dolog nem?
Kell nyomaték nem mondom de az én 63kilómat ez is felcincálta eddig mindenhova! Falon fel le mindenhol! szerintem sokminden befolyásolja ezt! ki hogy kezeli,ki mennyire huzza milyen technikával! jo persze 3adikban nem megy fel egy falon mint az XL-em!fordulat kell neki az tuti!
Nem csak tavasszal nincs pénz...sajnos azt nem lehet vetni..
van egy autószerelő kolegának itt egy 25 ös mtx e csak festeni kéne amúgy tip topp, de majdcsak ír kérdezz majd rá a linkjét sajnos nemtudom!
Mondjuk egy quaddal felmenni egy hegyoldalon, sokkal kényelmesebb, mi állandóan 2személlyel mentünk fel, semmi lendület nélkül. sose volt baj. nagyon élveztük. 2en jobb volt a súly miatt gondolom. Most csak én mennék játszani.
Melyiket is ?
Dt125 mentem, nagyon jól megy. és végre is gyors ami meglepő. Kölcsön kaptam pár körre, jó pörgős motor.