Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igényesek kívül-belül
Uraim ha már motoros fórum Látom nagyon autóztok.... Mi ma is motoroztunk
Ezt szemelyesen tapasztaltam
En nagy Audis vagyok....nagy almom egy a6 allroad es rs-bol a 4-es 6-os
RS4-ből van kombi :) és nem lép kicsit..
Én maradnék valami családi autónál
Audi Rs4 BMW-ből 3as széria vagy egy 1es coupe
Én a csillagosért nem vagyok oda,akkor már inkább egy BMW,vagy egy Audi.
merciből egy c osztályosat el tudnék viselni
ugy már más a gyerek fekvése..
VW,Audi,BMW,Mercedes
hááát a némettel már vitatkoznék az ujabbakban..az ecotech az egy fostalicska! nem kéne! azért mondom hogy inkább japán akkor
cagivába?
Csak a Japán és a Német kocsi az autó Habár most már a többi húzott szemű is nagyon jó
Csak tudnám milyen blokk van benne. Tuti valami Japán blokkot dobtak bele.
Tény hogy jó motorok! mit gondoznak az meghálálja! Nekem opelom van kocsiba! De ha ujat veszek hondám lesz!Igénytelen és kimegy a világból
Még szép! Jó motorok...mint mindegyik amelyiket rendesen gondoznak A Hondától csak jót kaptam amúgy,és kocsiban is jobban bevált mint pl a Toyota.
Nagyon a sziveden viseled a Honda sorsát
az enyémet is sik terepen használták mégis szimeringes volt a teló.. El kell menni meg kell nézni kipróbálni körbenyálazni! azért a pénz az pénz
Én ezt értem,de a felsoroltak között nem volt Honda,pedig van olyan Honda típus ami olcsóbb mint a listán lévő motorok....
Cagivát felhívtam. Fiatal gyereké. sokat állt. De ki lett tisztítva a karbi, minden jó rajta, nem füstöl. nem használják. sík terepen használta. nem olyan rossz. nem ciripel. de el kell menjek megnézni. Nekem elég volna ekkora.
Evvel tisztában vagyok én is, de mint kiderült a keret kb 150 ezer tehát tekintsd semmisnek!
És a DRZ400 nem drágább? Meg a WR 400-450? Ezek mind drágábbak.
Ha sorba akarjuk rakni ár szerint akkor az így néz ki kb: TT350,DR350,XR400,DRZ400,WR400,WR450.
Asszem Ininek volt 350es Cagivája talán, de ha jól emlékszem nem szidta!